• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ankara Eko Avrasya Derneği’nden Gülbey’e Plaket

Ankara Eko Avrasya Derneği’nden Gülbey’e Plaket
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey'e, Ankara'da merkezi bulunan Avrasya Ekonomik İlişkiler...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey'e, Ankara'da merkezi bulunan Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (Eko Avrasya) tarafından teşekkür plaketi verildi.

ASİMDER öncülüğünde Ankara'da yapılan Teröre, İşgale ve Soykırıma Karşı Uluslararası Forum (TİSKAF) üyelerinin ziyaret ve görüşmelerin sonunda Eko Avrasya Derneği ve Keçiören Belediyesi tarafından yemek verildi. Yemekten sonra başarılı çalışmalarından ve bu forumun oluşturulmasındaki üstün başarısından dolayı Eko Avrasya Dernek Başkanı Hikmet Eren tarafından ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'e teşekkür plaketi verildi. Dernek binasında forum kurucularını karşılayan Eko Avrasya Dernek Başkan Hikmet Eren, ASİMDER'in öncülük ettiği ve 8 ülkeden 80'e yakın teşkilatın katılımıyla oluşan TİSKAF'ın sözde Ermeni soykırımı ve işgal olmuş Karabağ konusunda çok fayda sağlayacak bir oluşum kanısında olduğunu belirtti. Eren, "Ayrıca ASİMDER'in de dünya çapında Ermeni lobisine karşı vermiş olduğu mücadele taktire şayandır. Bu nedenle hem ASİMDER hem de TİSKAF içerisinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'e teşekkür ederiz" dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey ise; "Bu yeni oluşumla artık dünya üzerinde zulme uğrayan, ama sesi duyulmayan tüm halkların sesi olacağız. Nerede haksızlık, zulüm, terör ve işgal varsa TİSKAF onun karşısına dikilecektir. ASİMDER olarak Ermeni lobisinin uydurduğu yalanlar karşısındaki dik duruşumuz ve çizgimiz bozulmamış, hatta bu oluşumla daha da güçlenmiştir. Teşkilatım adına bizleri Ankara'da yalnız bırakmayan Eko Avrasya Başkanı Hikmet Eren ve Keçiören Belediyesine teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Konuşmaların sonunda Eko Avrasya Başkanı Hikmet Eren, ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'e plaket verdi.

Ankara Eko Avrasya Derneği’nden Gülbey’e Plaket

Ankara Eko Avrasya Derneği’nden Gülbey’e Plaket

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim