• BIST 9524.59
  • Altın 2506.267
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.2586
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Anfo Üyelerinden "Karma Fotoğraf Sergisi"

Anfo Üyelerinden "Karma Fotoğraf Sergisi"
Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü (ANFO) üyeleri, dönem boyunca gezip, görüp, fotoğrafladıkları yerleri"Karma Fotoğraf Sergisi" isimli sergide...

Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü (ANFO) üyeleri, dönem boyunca gezip, görüp, fotoğrafladıkları yerleri"Karma Fotoğraf Sergisi" isimli sergide bir araya getirerek sanatseverlerin beğenisine sundu.

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği fotoğraf gösterileri, söyleşiler, geziler ve projeler ile Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir'in fotoğraf kültürüne hizmet eden ANFO, çalışmalarına devam ediyor. Fotoğrafı en iyi şekilde tanıtmak ve sevdirmek amacıyla çalışan kulüp, son olarak 30 üyesinin objektifinden çıkan fotoğrafların sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Yunus Emre Kampüsü Öğrenci Merkezi'nde gösterime sunulan serginin açılışına İletişim Bilimleri Fakültesi'nden bazı öğretim görevlileri, ANFO üyeleri, ANFO eski yönetim kurulundan isimler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Dönem başlarında fotoğrafla alakalı bazı eğitimlere başladıklarını belirten ANFO Başkanı Kadir Yarıcı, dönem sonunda üyelerinin ve kendilerinin çektikleri fotoğraflarla bazı sergiler açtıklarını ifade etti. Fotoğrafa ilgisi olan her öğrenciyle çalıştıklarını aktaran Yarıcı, "Dönem başında fotoğrafa çok uzak olan amatör fotoğrafçılar, dönem sonunda kendi fotoğraflarının sergilerini açıyorlar. Fotoğraflarla bizlere katkıda bulunuyorlar. Sergi beklentimizin çok üzerindeydi. Gerçekten çok yetenekli arkadaşlarımız varmış. Onları fark ettik. Onlar da bu fotoğraflarıyla kendilerine güvendiler ve bir sonraki çalışmaya ve gezilerimize daha istekli hale geldiler. Bu serginin içeriği gezilerde çektiğimiz fotoğraflardan oluşuyor. Bu gezileri de eğitimlerimize entegre etmiştik. Her eğitimin sonunda bir yerlere geziler düzenledik ve bilgilerimizi uygulamaya döktük. Bunun sonucunda da ortaya çok güzel işler çıktı. Yeni bakış açıları çıktı ortaya. Her gün gördüğümüz yerleri arkadaşlarımızın gözünden bambaşka bir şekilde görme fırsatı yakaladık. Fotoğraf da herkesin heyecanını ve düşüncesini kattığı bir sanat. Her fakülteden arkadaşımız var aramızda. Onların da fotoğrafa çok fazla ilgisi olduğunu fark ettik. Bu şekilde diğer fakülteden arkadaşlarla da fotoğraf sayesinde tanışma fırsatımız oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca, 30 eserin bulunduğu serginin 26 Şubat Cuma gününe kadar ziyaret edilebileceği bildirildi.

Anfo Üyelerinden "Karma Fotoğraf Sergisi"

Anfo Üyelerinden "Karma Fotoğraf Sergisi"

Anfo Üyelerinden "Karma Fotoğraf Sergisi"

Anfo Üyelerinden "Karma Fotoğraf Sergisi"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim