• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Andre Rieu İstanbul'a geliyor!

Andre Rieu İstanbul'a geliyor!
André Rieu, geçen yılki muhteşem şovunun ardından, 70. yılını kutlayan Yapı Kredi'nin ana sponsorluğunda "27-29 Kasım'da bir kez daha İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

“Klasik müziğin Madonna’sı” olarak da tanımlanan André Rieu, geçen yıl Kasım ayında konserini izleyen binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye karlar, rengarenk balonlar yağdıran André Rieu, konserinde Türkçe şarkılar çalarak da izleyicilere sürpriz yaptı. 
‘ İstanbul ’a aşık olduk’ 

İstanbul’a bir kez daha gelmeyi dört gözle beklediklerini ifade eden André Rieu,“Türk seyircisi gerçekten harika. Onlar çok samimi, tutkulu ve coşkulu. İnsanlar konsere tüm kalbiyle geldi ve tüm sıcaklıkları bize geçti. Yüksek sesle şarkılara eşlik ettiler, çığlık attılar, coşkuyla alkışladılar. Biz hiç bu kadar yüksek sesle bize eşlik eden bir seyirci görmemiştik. Muhteşem bir konserdi ve biz çok eğlendik. Orkestradaki herkesin tüyleri diken diken oldu. Hepimiz İstanbul’a ve orada yaşayan insanlara ilk görüşte aşık olduk. Bu güzel şehre en kısa sürede tekrar geleceğimize eminim” dedi. 

Ödüllü Soru: Andre Rieu'nun doğum tarihi nedir? 

Doğru cevabı 23 Kasım Pazar günü saat 23:30'a kadar radikaldenkazan@radikal.com.tr adresine gönderen; 1. 10. 25. 50. ve 100. okurumuz, Andre Rieu konserine çift kişilik davetiye kazanıyor! 

Önemli Uyarı: İsim, soy isim, adres ve telefon numaranızı da cevabınız ile beraber yukarıdaki mail adresine göndermeniz önemle rica olunur! (İletişim bilgileri olmayan yanıtlar dikkate alınmayacaktır.)

BU KEZ İKİ KONSER 

“Valslerin Kralı” André Rieu, 2014 Dünya Turu kapsamında bu kez iki konser için İstanbul’a geliyor. 70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda “Good Music In Town” konserleri kapsamında MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye ’ye gelecek olan André Rieu, 27 Kasım 2014’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda ve 29 Kasım 2014’te Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak. André Rieu’ya aynı zamanda kurucusu olduğu, dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası eşlik edecek. 

Andre Rieu’nun muhteşem şovlarla renklendirdiği konserlerinin biletleri Biletix’te... 

ANDRE RİEU HAKKINDA: 

André Rieu, 1980'lerin başında kurduğu Maastricht Salon Orkestrası ile adını duyurdu ve özellikle Strauss'un valslerine getirdiği yorumlarıyla "Waltz King" olarak adlandırılmaya başladı. Babasından aldığı keman eğitiminin ardından, Lüttich, Maastricht ve Brüksel konservatuvarlarında eğitimine devam eden Rieu, 10 yıl boyunca Limburg Senfoni Orkestrası'nın üyesi oldu. Franz Lehar'ın "Gold and Silver"ını icra eden bir salon grubuna katılması, Rieu'nun müzikal kariyerini bu yönde çizmesinde etkili oldu. 1978 yılında kendi salon orkestrası Maastricht Salon Orkestrası'nı kuran André Rieu, 1987 yılına kadar çalıştığı orkestrası ile önce De Capo ardından da Philips labellarından albümler yayımladı. 

1987 yılında Johann Strauss Orkestrası’nı kuran Rieu, başlarda 10 kişiden oluşan, bugün 50′yi aşkın müzisyenin üyesi olduğu orkestra ile Strauss’un valslerini 19. yüzyıl ruhu ve atmosferi içerisinde icra ettiği gösterisini, dünyanın büyük kentlerinde sunmaya devam ediyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim