• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Anaokulu Öğrencilerinden, Başkan Kutlu’ya İlahi Konseri

Anaokulu Öğrencilerinden, Başkan Kutlu’ya İlahi Konseri
Adıyaman Belediyesi bünyesinde bulunan TOGEM'i gezip, çalışmaları hakkında fikir edinen Yumurcak Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya...

Adıyaman Belediyesi bünyesinde bulunan TOGEM'i gezip, çalışmaları hakkında fikir edinen Yumurcak Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve meclis üyelerine ilahi ziyafeti sundu.

Adıyaman'da eğitim veren Yumurcak Anaokulunun minik öğrencileri, ders kapsamında Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)'ni ziyaret etti. TOGEM'in çalışmaları hakkında fikir edinen çocuklar, kendilerini karşılayan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve meclis üyelerine ilahi söyledi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri Abdurrahman Karayılan, Abdurrahman Gürbüzcan, Mahmut Karaman ve Bülent Kaplan ile TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş'ın hazır bulunduğu programda minik öğrencilere TOGEM bünyesinde sürdürülen ebru ve diğer el sanatı kurslarındaki çalışmalar gösterildi. Belediye Başkanı Kutlu'ya çiçek takdim eden anaokulu öğrencileri, ardından söyledikleri ilahilerle büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Bakanı Hüsrev Kutlu, çocukların sosyal hayata adapte olabilmesi için bu tür etkinliklerin oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, okul yönetimini tebrik etti. Başkan Kutlu daha sonra TOGEM bünyesinde geri dönüşüm malzemeleri ile hazırlanan oyuncakları minik öğrencilere hediye etti. Okul yöneticileri ise etkinlik kapsamında TOGEM'e düzenledikleri ziyarette kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve TOGEM yöneticilerine teşekkür etti.

Anaokulu Öğrencilerinden, Başkan Kutlu’ya İlahi Konseri

Anaokulu Öğrencilerinden, Başkan Kutlu’ya İlahi Konseri

Anaokulu Öğrencilerinden, Başkan Kutlu’ya İlahi Konseri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim