• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Analig Judo Müsabakalarında Van Rüzgârı

Analig Judo Müsabakalarında Van Rüzgârı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Kars'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Şampiyonası'na katılan Van ekibi, yarı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Kars'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Şampiyonası'na katılan Van ekibi, yarı finale adlarını yazdırdılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kars İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda 9 ilden 130 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları'na 6 sporcu ile katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcularından 46 kiloda İsa Hindi, 50 kiloda Ejder Toktay ve 66 kiloda Adar Fidan altın madalya kazanarak grup birinciliğini elde ederken, 60 kiloda ise Sinan Tayyan gümüş madalya kazanarak grup ikinciliğini elde etti. Vanlı judocular takım halinde ise grup ikincisi olarak 13-15 Şubat 2016 tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları'na katılma hakkı kazandılar.

Ödül töreni sonunda konuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Rakip Aslan; "Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Judo Federasyonumuz tarafından Kars ilimizde düzenlenen ve 9 ilden toplam 130 judocumuzun katılımı ile düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları'nda 3 sporcumuz altın madalya, 1 sporcumuz gümüş madalya ve takım halinde ise grup ikinciliği kazanarak 13 ve 15 Şubat 2016 tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları'na katılma hakkı kazandık. İlimiz adına bu güzel dereceleri kazanarak bu güzel mutluluğu bizlere yaşatan sporcularımızı bir kez daha kutluyoruz. Buradan son olarak ilimiz adına bu aldığımız güzel başarılarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün emeği geçenlere kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Analig Judo Müsabakalarında Van Rüzgârı

Analig Judo Müsabakalarında Van Rüzgârı

Analig Judo Müsabakalarında Van Rüzgârı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim