• BIST 9805.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

"Anadolu 500 Araştırması"ndan Arbel’e İstihdam Ödülü

"Anadolu 500 Araştırması"ndan Arbel’e İstihdam Ödülü
Mersin, Türkiye ve dünyanın önemli kuruluşlarından Arbel Bakliyat, TEB ve Ekonomist Dergisi işbirliğiyle düzenlenen "Anadolu 500 Araştırması Ödülleri'nin...

Mersin, Türkiye ve dünyanın önemli kuruluşlarından Arbel Bakliyat, TEB ve Ekonomist Dergisi işbirliğiyle düzenlenen "Anadolu 500 Araştırması Ödülleri'nin istihdamını en çok arttıran şirketler kategorisinde 3'üncülük ödülü aldı.

TEB ve Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Anadolu 500 Araştırması Ödülleri" sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen ve 5 ayrı kategoride 25 şirkete ödüllerinin verildiği törende, Arbel Bakliyat Hububat San. ve Tic. A.Ş, istihdamını en çok arttıran şirketler kategorisinde 3'üncülük ödülünün sahibi oldu. Ekonomi Bakanı Bakanı Mustafa Elitaş'ın yanı sıra iş dünyasının çok sayıdaki temsilcisinin katıldığı törende, Anadolu 500 Araştırması'nda istihdamını en çok arttıran 3'üncü şirket Arbel A.Ş. olurken, şirket adına ödülü Arbel Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Arslan aldı.

"ARBEL ÇALIŞANLARIMIZ BÜYÜMEMİZİN ÖNCÜ TAŞLARIDIR"

Aldıkları istihdam ödülünü değerlendiren Hasan Arslan, Arbel A.Ş.'nin temellerinin yarım asır önce babaları İbrahim Arslan tarafından atıldığını belirterek, "O günlerde Mersin'de 10 kişiyle başlayan serüvenimiz bugün dünyanın farklı kıtalarında binlerce çalışanımızla devam etmekte. Biz dünyanın farklı kıtalarında yatırımları olan bir grubuz. Dünyadaki başarımızın mimarları da çalışanlarımız. Birbirinden farklı düşünce, kültür ve inanışlara sahip personelimiz aynı geminin içinde, aynı hedef ve öngörüyle hareket etme başarısını göstermekte. Alanlarında kendilerini geliştiren, konumlanmasını doğru yapan, doğru soru sormayı ve ortak hareket etmeyi bilen büyük bir ekibe sahibiz. Bir zincirin halkaları gibi birbirine bağlı, kontrollü ve prensipli çalışma yapan ekibimiz, kesintisiz hizmet anlayışıyla büyümemizin öncü taşlarıdır. Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme. Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır. Farklı kategorilerde onlarca ödül aldık. Bizleri en çok mutlu eden ödül şehrimiz ve ülkemize istihdam alanında katkı sunmamızdır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim