• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Amed Sportif Faaliyetler Play-off İçin Kazanmak İstiyor

Amed Sportif Faaliyetler Play-off İçin Kazanmak İstiyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve son 3 lig maçını kazanarak play-off'a kalmayı hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler'de Keçiörengücü maçı...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve son 3 lig maçını kazanarak play-off'a kalmayı hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler'de Keçiörengücü maçı hazırlıkları devam ediyor.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, kendi sahalarında yapacakları maçın hazırlıklarını yarın tamamlayacaklarını söyledi. Yeşil, hafta başından bu yana sürdürdükleri Keçiörengücü maçı hazırlıkların güzel bir şekilde sürdüğünü ve hiçbir sorun yaşanmadığını belirtti. Yeşil, futbolcuların idmanlarda ortaya koydukları performansın ve morallerin yüksek oluşunun Keçiörengücü maçı için umutlandırdığını kaydederek, "Takımın moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Her şey yolunda gidiyor. Hiçbir sorun ve sıkıntı yok. Bu nedenle Keçiörengücü ile yapacağımız maç için çok umutluyuz" dedi.

Yeşil, Keçiörengücü maçında elde edecekleri 3 puanın play off umutlarını iyice artıracaklarını dikkat çekti. Yeşil, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Play-off umudumuz devam ediyor. Şansımız rakiplerimize oranla az ama umudumuz çok fazla. Yani her şey bizim elimizde. Play off için kilit maç olarak Keçiörengücü'nü müsabakasını görüyoruz. Eğer bu maçta istediğimiz 3 puanı alır ve rakiplerimiz kaybederse, şansımız çok fazla olur. Bu nedenle kendi sahamızda yapacağımız karşılaşmayı kazanmak istiyoruz."

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan yeşil kırmızılı ekip, bugün Talaytepe tesislerinde yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak, nezaretinde yapılan çalışma, koşu ile başladı. 15 dakika süren koşunun ardından futbolcular, antrenör Harun Kılıç gözetiminde kültür fizik hareketleri yaptı. Bu çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yapan yeşil kırmızılı ekip, idmanı tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim