• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Amatörlere Sıcak Yuva

Amatörlere Sıcak Yuva
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kazım Karabekir Stadı'nın yanında bulunan iki sentetik çim saha için yeni soyunma odaları yaptı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kazım Karabekir Stadı'nın yanında bulunan iki sentetik çim saha için yeni soyunma odaları yaptı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Amatör futbol takımlarımız bu kış maçlarda bu tesis sayesinde rahatlayacak" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü amatör futbola hizmet etmeye devam ediyor. Bu sezon 3 Temmuz Stadı ve ilçe statlarına dijital skorboard ile oyuncu değiştirme tabelası hizmeti sunan GHSİM, şimdi de Kazım Karabekir Stadı'nın yanında bulunan 1 ve 2 nolu sentetik futbol sahalarında yapılacak amatör maçlar ile TFF Coca Cola Gelişim Ligleri için dört tane yeni soyunma odasının yer aldığı sosyal tesis yaptı. İhalesi GHSİM Satın Alma Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ve Tesisler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal tesis önümüzdeki günlerde başlayacak olan amatör futbol maçları, okul müsabakaları ve TFF Coca Cola Gelişim Ligleri için hizmet verecek. Satın Alma Şube Müdürü Murteza Cengiz, Tesisler Şube Müdürü Harun İşçi, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ve ETÜ Daire Başkanı Levent Çakmur ve diğer yetkililer ile sosyal tesisin yapımını yakından inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sosyal tesisin Erzurum'un amatör futbol camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

AMATÖR FUTBOLCULARA SICAK BİR YUVA OLACAK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Harun İşçi, yeni yapılan dört adet soyunma odası hakkında il müdürü Fuat Taşkesenligil'e bilgi verirken, bu tesiste dört adet soyunma odasının yanında bir de seyircilerin kullanabileceği WC yaptıklarını söyledi. İşçi, "Amatör futbol camiasına hizmet verecek olan bu tesisimizde dört adet soyunma odasının her birinde iki ayrı duş, birer WC bulunuyor. Prefabrik ve tamamı çelik konstrüksiyon olan bu sosyal tesis yaklaşık 120 metre kare alan üzerine kuruldu. Isıma ve aydınlatma sistemimiz de tamamlanmak üzere. Bu tesisimiz amatör futbol maçlarında hizmet verecek" diye konuştu.

Amatörlere Sıcak Yuva

Amatörlere Sıcak Yuva

Amatörlere Sıcak Yuva

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim