• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Amatör Spora Maddi Destek

Amatör Spora Maddi Destek
Tavşanlı Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten spor kulüplerine maddi yardımda bulundu.

Tavşanlı Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten spor kulüplerine maddi yardımda bulundu.

Amatör Süper Lig ile 1. ve 2. Amatör Kümelerde mücadele eden toplam 16 kulüp ve Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü'ne bağlı spor kulübüne toplam 120 bin liralık yardımda bulunan Tavşanlı Belediyesi, kulüplere malzeme desteği de yapıyor.

Bu çerçevede Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Tavşanlı Temsilciliği yemekli bir toplantı düzenleyerek, amatör spora desteklerinden dolayı Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür etti.

Toplantıya TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür plaketi sunan ASKF Yönetim Kurulu üyesi Celalettin Altay, "İlçedeki kulüplerimiz gençlere hizmet etmek amacıyla faaliyetlerini yürütmektedir. Belediye Başkanımız Mustafa Güler de her yıl bu çalışmalarımıza destek vermektedir. Bu sene kulüplerimize yapılan toplam 120 bin TL'lik maddi desteğin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu örnek desteğinden dolayı Başkanımız Mustafa Güler'e spor camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise ilçede yapımı devam eden yatırımlara değinerek "Spor kulüplerimiz sadece futbol branşında değil; basketbol, voleybol, güreş ve masa tenisi gibi gençlerin ilgisini çekebilecek branşlarda da hizmet vermelidir. Tavşanlı Belediyesi olarak maddi ve manevi her anlamda ilçe sporunun gelişmesi için önemli destekler vermekteyiz. İlçemizde hizmete açılacak olan yeni bir spor salonumuz ve buna ek olarak inşa edilecek olan salonlarımız var. Buralarda aktif olarak gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendirmeliyiz. Tüm kulüplerimize faaliyetlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantı da ayrıca spor kulübü başkanları ve temsilcileri de söz alarak Tavşanlı'da sporun geliştirilmesi adına düşüncelerini dile getirdi.(EFE)

Amatör Spora Maddi Destek

Amatör Spora Maddi Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim