• BIST 9524.59
  • Altın 2487.739
  • Dolar 32.5521
  • Euro 34.6789
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Adıyaman Valiliği, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında önemli bir görev sağlayan amatör spor kulüplerine...

Adıyaman Valiliği, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında önemli bir görev sağlayan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından merkez ve ilçelerde birinci ve ikinci amatör kümede mücadele eden 33 spor kulübüne malzeme dağıtımı yapıldı. İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, Özel İdare İnsan Kaynakları Şube Müdürü Hüseyin Kızılgül, ASKF Başkanı Cenap Taşkın ile birinci ve ikinci amatör kümede mücadele eden spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı. Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi olarak amatör spor kulüplerine her yıl düzenli olarak spor malzemesi desteğinde bulunduklarını belirten Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, "Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine desteklerimiz devam ediyor. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bugün Valiliğimiz İl Özel İdaresince ilimizde birinci ve ikinci amatör kümede mücadele eden 33 amatör spor kulübüne 600 yağmurluk, 270 adet krampon ve 70 adet futbol topu dağıtacağız. Sporcu kardeşlerimizin bu malzemeleri güle güle kullanmalarını diliyorum. Spor malzemelerinin alınmasında ve ödenek konulması noktasında emeği geçen İl Genel Meclisi Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Adıyaman İl Temsilcisi Cenap Taşkın ise Adıyaman'da amatör spora ve sporcuya desteklerini her yıl artırarak devam ettiren Vali Mahmut Demirtaş'a ve milletvekillerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Mahmut Demirtaş, amatör spor kulüplerine alınan malzemelerin dağıtımını yaptı.

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim