• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Amasya İl Özel İdaresi’nin 2015 Yılı Çalışmaları

Amasya İl Özel İdaresi’nin 2015 Yılı Çalışmaları
Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Amasya İl Özel İdaremiz 2015 yılı içerisinde görev alanına giren kırsal alt yapıda, ulaşımda, yol, su, kanal,...

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Amasya İl Özel İdaremiz 2015 yılı içerisinde görev alanına giren kırsal alt yapıda, ulaşımda, yol, su, kanal, imar, inşaat, eğitim, kültür, turizm, tarım, ormancılık ve çevre gibi konularda birçok hizmet ve yatırımı başarıyla gerçekleştirmiştir" dedi.

Amasya İl Özel İdaresi'nin 2015 yılında yaptığı çalışmaların değerlendirildiği basın toplantısında konuşan Vali Çomaktekin, "Amasya ilinin gelişimine İl Özel İdaremiz oldukça önemli katkılar sunmuştur. Devletimizin bize sağlamış oldukları kaynakları zamanında, etkin ve verimli bir şekilde kullanmak için büyük bir hassasiyet göstermekteyiz. Amasya İl Özel İdaremizin çalışmalarını başarılı buluyorum. Bu başarı valilik, il genel meclisi başkanlığı, il genel meclisi üyeleri, özel idare genel sekreteri ve yardımcıları ile bütün birimlerin koordineli bir şekilde çalışmalarından kaynaklanmaktadır" diye konuştu.

Şeffaf, katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışının benimsendiğini, ayrıca özel idare ekibin Amasya'yı iyi tanıdığını vurgulayan İbrahim Halil Çomaktekin, "Kapısını halka açmış bir ekiptir. Arkadaşlarımız halkın ihtiyaçlarını dinleyen, onların sorunlarını yerinde gören, önceliklerini iyi belirleyen, süratli ve geleceğe hitap edecek bir vizyonla hareket ederek önemli çalışmalar yürütmüşlerdir. Önümüzdeki yıllarda da bu çalışmaların ve başarıların artarak devam ettiğini göreceksiniz. Bizim yönetim tarzımız şeffaf, katılımcı ve demokratiktir" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Yıldırım ve Dilek Kazancıoğlu Taşkın ile özel idare birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çomaktekin şunları söyledi: "Basın mensupları olarak bu çalışmalarımızda bize önemli katkılar sunuyorsunuz. Amasya'nın tanıtımına ve Türkiye gündeminde güzel bir şekilde yer almasını sağlıyorsunuz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu vesileyle yeni yılın Amasya ve ülkemize hayırlı olmasını, sağlık ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum."

Toplantıda 2015 yılı çalışmalarıyla ilgili brifing veren Genel Sekreter Aykutlu, 2016 yılında planlanan çalışmalara da değindi.

Amasya İl Özel İdaresi’nin 2015 Yılı Çalışmaları

Amasya İl Özel İdaresi’nin 2015 Yılı Çalışmaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim