• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Altınöz: “Yönetim konusunda dayatmalara karşıyız”

Altınöz: “Yönetim konusunda dayatmalara karşıyız”
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük İl Başkanlığına atanan Av. İsmail Altınöz, hızlı...

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük İl Başkanlığına atanan Av. İsmail Altınöz, hızlı bir şekilde yeni yönetimi oluşturacaklarını söyledi.

İl Başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelen Altınöz, bir aylık süreçte il başkanlığı konusunda aday olarak ismi geçen tüm adaylara teşekkür ederek, "Bu görev bize verildi ancak bu dava ve parti hepimizin. Beraber kendileri ile gerekli noktalarda istişareler yapacağız" dedi.

" Kısa sürede yeni yönetimi oluşturacağız"

Önceki il başkanı Timurçin Saylar'ın görevi bıraktığı gün yönetim kurulu olarak yeni oluşacak yönetimin önünü açma adına istifa etme kararı verildiğini ancak o gün hukuki olarak gerekli işlemlerin yapılamadığını da anlatan Altınöz, " Bu konuda dün akşam mevcut yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Arkadaşlarımız da tarafıma yeni yönetimin oluşması adına istifalarını sundular. Bu özverili davranışlarından dolayı tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte ilk yapacağımız iş yönetim kurulumuzu oluşturacağız. Önümüzdeki süreçte il yönetimini oluşturduktan sonra kalan ilçe kongrelerimizi yaparak teşkilatlarda yapılanmayı tamamlayıp 2019 yılındaki, sürece hızlı bir şekilde sahaya inip çalışmalara başlayacağız. Şuan yönetim kurulu arkadaşlarımız yeni yönetim oluşuncaya kadar görevlerini devam ettirecekler. Partimizdeki süreç bu şekildedir" diye kaydetti.

"Yönetim konusunda dayatmalara karşıyız"

Tüm AK Parti tabanının neredeyse tamamını en iyi şekilde bilen biri olduğunu kaydeden İsmail Altınöz, " Partide görev yapmış görüşüne önem verdiğimiz kişilerin görüşüne ve tavsiyelerini alacağız önem vereceğiz ama yönetim konusunda dayatmalara karşıyız ve öyle bir şey olacağına da inanmıyorum. Yeni yüzlere ve gençlere partimiz önem veriyor. Yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Genel merkezimizin değişmeyecek olan yerlerle ilgili kongrelerin tarihlerini belirledi. Eflani, Safranbolu ve Yenice seçimleri yapılmıştı. Ama o zamanki konjektörle şimdi farklılaşan durumlar var. Yapılacak yeni seçimler var. Yönetim yeni bir karar alıp mevcut arkadaşlarla görüşüp partiye faydalı olacağını düşünüp devam kararı da alabilir" ifadelerine yer verildi.

Yenice ilçe başkanı ve Belediye Başkanı arasında yaşanan sıkıntıların olduğu ve bu yönde nasıl bir yol izleyecekleri yönünde bir soruya ise Altınöz, " Siyaset sıkıntıları çözme sanatıdır. Bizde sıkıntılı ve problemli olan hususlara mutlaka neşter vuracağız. Özellikle basının önünde tartışmaların yapılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Varsa bir sıkıntısı bu parti içinde çözülecek" diye cevapladı.

Altınöz: “Yönetim konusunda dayatmalara karşıyız”

Altınöz: “Yönetim konusunda dayatmalara karşıyız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim