• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Altınova’ya MOBESE

Altınova’ya MOBESE
Yalova Altınova ilçesine Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulmasına yönelik alt yapı çalışmaları başladı.

Yalova Altınova ilçesine Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulmasına yönelik alt yapı çalışmaları başladı.

Altınıva'da MOBESE montaj çalışmaları başladı. MOBESE sisteminin ilçenin en büyük sorunlarından birine cevap vereceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Bu proje; İçişleri Bakanlığımız, Yalova Valiliğimiz, İl Özel İdaremiz ve belediyemizin iş birliğiyle gerçekleştiriliyor" dedi.

Altınova'da TASKİB itfaiye binası önünde Altınova Merkez'e oradan da Hersek Mahallesi'ne kadar olan bölümde MOBESE sistemi için hat çalışmasına başlandı. Altınova Belediyesi Fen İşleri ekiplerince başlanan çalışma, 2 bin 850 metre uzunluğuna ulaşıyor. Bu alanda 10 noktada kamera noktasının bulunacağını belirten Fen İşleri yetkilileri, MOBESE alanının 5 bin 800 metreye çıkabileceğini ifade ettiler.

MOBESE sisteminin ilçenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olduğunu belirten Başkan Oral, "MOBESE İlçede meydana gelen olayların aydınlatılması, suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilebilmesi, trafik düzenlemesinde teknolojik imkanların kullanılabilmesi gibi konularda yardımcı olacak. Ayrıca caydırıcı etkisiyle de birçok suçun işlenmesini önleyecektir" diye konuştu.

Başkan Oral, MOBESE sisteminin ilçenin güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Bu önemli hizmette emeği bulunan; İçişleri Bakanımız Efkan Ala'ya, Yalova Valimiz Selim Cebiroğlu'na, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'e, AK Parti İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak'a, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya'ya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'ye, İl Genel Meclisi Başkanımız Yaşar Demirel ve üyelerine, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimine, MOBESE sisteminin yapımında emeği geçen herkese ilçe halkım adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Altınova’ya MOBESE

Altınova’ya MOBESE

Altınova’ya MOBESE

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim