• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Altınordu’nun gurur günü

Altınordu’nun gurur günü
ALTINORDU’nun Torbalı’da satın alınan 80 dönümlük arazi üzerine, kendi kaynaklarıyla inşaa ettiği Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri’ndeki sahalara çim tohumu ekildi.

Tohum ekme töreninde Başkan Seyit Mehmet Özkan, yöneticiler Zafer Bilgetay, Murat Dizdar, Barış Orhunbilge, idari kadro ile A takım dahil kırmızı lacivertli tüm yarışmacı takımlar hazır bulundu. Başkan Özkan, tesisin 28 Eylül’de hizmet vermeye başlayacağını, kulübün 92’nci kuruluş yıl dönümü olan 26 Aralık’ta ise sahaların maç oynanabilecek düzeye ulaşacağını ifade etti.

FIFA standartlarında olan tesis, tribünlü 5 saha, 1 futsal salonu, 1 spor salonu, 2 plaj futbolu sahası, 1 forvet şut çalışma ve 1 kaleci eğitim alanı, lojman, idari merkez, yemekhane ve sosyal tesislerden oluşacak. Çim atma töreninin tüm Altınordu camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Özkan, şunları söyledi:

"Bu tesislerden sadece Altınordumuz’un değil Türk futbolunun geleceğinin teminatı olacak çocuklarımız yetişecek. Bugün Altınordu tarihinin önemli gönlerinden biri. Hiç unutulmasın diye özellikle 9 Eylül’ü tercih ettik. İzmir’in kurtuluş gününde çok önemli bir adım attık."

 

TESİS ŞOVU YAPTI

Altınordu Başkanı Özkan, kırmızı lacivertli kulübü devraldıktan sonra 3 yılda tesis zengini haline getirdi. Özkan, şirketleşme sonrası ilk olarak Selçuk Efes’te özel sektör tarafından yapılan sahaları kiralayıp içerisinde 7 çim saha bulunan, A takımın yanı sıra U19, U18, U16 ve U15 takımlarına hizmet veren müthiş bir tesis inşaa ettirdi. A takım için Kuşadası’nda kamp merkezi oluşturuldu.

Yeşilyurt Tesisleri’ne de el atan Başkan Özkan, Karafatma Dağı’ndan düşen kaya parçaları nedeniyle harabeye dönen, sentetik çim dışında sahası olmayan tesisleri U14, U13, U12 ve U11 takımlarının hizmetine açtı. Modern bir futbol merkezine dönüştürülen ve Sait Altınordu Yerleşkesi ismini alan tesiste 1 büyük, 3 de küçük suni çim saha yapıldı. Altınordu’nun Torbalı’da 237 dönümlük bir arazisi daha bulunuyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim