• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Altınordu’da Sıcak Asffalt Seferberliği

Altınordu’da Sıcak Asffalt Seferberliği
Altınordu Belediyesi 2016 yılında ilçe merkezinde uygulamaya koyduğu sıcak asfalt projesine devam ediyor.

Altınordu Belediyesi 2016 yılında ilçe merkezinde uygulamaya koyduğu sıcak asfalt projesine devam ediyor.

Altınordu Belediyesi tarafından 2016 yılı içinde ilçe merkezinde uygulanacak olan 30 km'lik sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Daha önce Subaşı, Bucak ve Şirinevler Mahallesi'nde çalışma gerçekleştiren ekipler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi'nin (AYKOME) Karşıyaka Mahallesi'nde belirlediği alanlarda alt yapı çalışması gerçekleştiriyor.

Altınordu ilçe merkezinde şu ana kadar 10 km'lik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Hedefimiz yıl sonuna kadar 30 km'lik sıcak asfalt gerçekleştirmektir" dedi.

Başkan Engin Tekintaş yaptığı açıklamada "Altınordu ilçemizde sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından sıcak asfalt çalışmasına izin verilen alanlarda ekiplerimiz çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsam da Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz Karşıyaka Mahallesinde sıcak asfalt çalışması öncesi alt yapı çalışmasına başladılar. Hedefimiz ilk etapta yaklaşık 4 km'lik yol ağında sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmek. Daha sonra yine AYKOME'den aldığımız veriler doğrultusunda bu çalışmayı Karşıyaka mahallemizde genişletmektir" diye konuştu.

"MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK"

Yapılan çalışmalarının halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, " Yaptığımız incelemeler ve Alt Yapı Koordinasyon Merkezi'nin (AYKOME) verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Milletten aldığımız güç ve destek ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Millete söz verdik, sözümüzü yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Engin Tekintaş'a ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim