• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Altınordu’da beton yola devam

Altınordu’da beton yola devam
Altınordu Belediyesi ilçe genelinde başlattığı sıcak asfalt, beton yol ve bakım onarım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde başlattığı sıcak asfalt, beton yol ve bakım onarım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Mahallelerin şehir merkezi ve komşu mahalleler ile bağlantılarını sağlayan yollarda çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi yaptığı beton yollar ile ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Bu kapsamda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Altınordu Belediyesi Teyneli Mahallesi'nde başlattığı 4 kilometrelik beton yol projesinin son kısmı için startı vererek alt yapı çalışmalarına başladı.

Teyneli Mahallesi'nde yapımı devam eden 4 kilometrelik beton yol güzergahın da incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yapılacak olan beton yolların mahalleler açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Tekintaş, "Mahallelerimizde kalıcı hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız bu yollarla standardı yükselterek mahallelerimizin konforlu yollara kavuşmasını sağlıyoruz. Bu çalışmalarla milletimiz Büyükşehirde olduğunu ve Altınordu'nun büyük bir ilçe olduğunun farkına varıyor. Yaptığımız bu hizmetlerde, asla geri dönmek istemiyoruz. Bu çalışmalar yapılırken desteklerini esirgemeyen ve duyarlılık gösteren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Beton yol, sıcak asfalt, yol bakım ve onarım çalışmaları esnasında vatandaşların duyarlılık göstermesi gerektiğini ifade eden Başkan Tekintaş, "Yapılan çalışmaların doğru izah edilmesi durumunda bu millet fedakarlık yapar. 15 Temmuz'da çıplak eliyle tanklara dur diyen bir millet, bir yol yapılacak diye bu duruma karşı geleceğini düşünmüyorum. İçerisinde istisnalar var ama onlara da bu durumu güzel bir şekilde açıkladığımız da sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Teyneli Mahallesi'nde devam eden beton yol çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Bu tür hizmetlerin yıllardır gerçekleşmediğini, çalışmaların başlamasıyla da sevinç yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar beton yol çalışmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Altınordu’da beton yola devam

Altınordu’da beton yola devam

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim