• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Altınordu’da Asfalt Seferberliği

Altınordu’da Asfalt Seferberliği
Altınordu Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

2016 yılını sıcak asfalt yılı olarak belirleyen ve bu kapsam da çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi yılın ilk üç ayında 42 bin metrekare alanda asfalt dökümü gerçekleştirdi. Modern bir şehir için çalıştıklarını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Milletimize söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. 2016'nın sıcak asfalt yılı olacağını söylemiştik. Hedefimiz bu yıl içerisinde ilçe Merkezi'nde 30 kilometrelik alanda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmek" dedi.

3 AYDA 42 BİN METREKARE ALANA SICAK ASFALT

İlçe genelinde başlatılan alt yapı çalışması sonrasında sıcak asfalt dökümüne hız veren Altınordu Belediyesi yılın ilk üç ayında Bucak Mahallesi başta olmak üzere, Şirinevler, Akyazı, Durugöl, Bahçelievler, Subaşı ve Karşıyaka Mahallelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. İlçe merkezinde 7 Mahallede başlatılan sıcak asfalt çalışmasında şuana kadar toplam 42 bin metrekare alanda sıcak asfalt dökümü yapıldı.

10 BİN METREKARE ALAN SICAK ASFALT İÇİN HAZIR

Her mahallede ayrı bir çalışma gerçekleştiren Altınordu Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt öncesinde alt yapı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar birçok mahallede sıcak asfalt öncesi hazırlık yapan ekipler, 10 bin metrekare alanı da sıcak asfalta hazır hale getirdiler. Hava şartlarına göre bu alanların en kısa süre içerisinde sıcak asfalt dökümü yapılacak.

"SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

İlçe merkezinde her mahallede sıcak asfalt çalışması, baskı beton kaldırım ve alt yapı çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Altınordu Belediyesi olarak her mahallede bir çalışmamız var. Milletimize söz verdiğimiz bütün projeleri yapmaya başladık. Hedefimiz ilçemizi standartları yüksek bir ilçe haline getirmek" diye konuştu.

Altınordu’da Asfalt Seferberliği

Altınordu’da Asfalt Seferberliği

Altınordu’da Asfalt Seferberliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim