• BIST 9710.55
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Altınordu, Denizlispor maçına hazırlanıyor

Altınordu, Denizlispor maçına hazırlanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ligin 28'inci haftasında deplasmanda yapacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ligin 28'inci haftasında deplasmanda yapacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

9 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Denizli Atatürk Stadı'nda yapılacak olan maçla ilgili çalışmalarını Altınordu Tesisleri'nde sürdüren lacivert kırmızılıların çalışmaları devam etti.

Bugün ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 ile devam edip taktik oyunla sona erdi. Orta saha oyuncularından Timur Temeltaş, Berkay Samancı, Serkan Göksu ve Arif Morkaya ise 5'e 2 idmanından önce özel çalışma yaptı.

Altınordu, Denizli maçının hazırlıklarını cuma günü tamamlayıp Denizli'ye giderek kampa girecek.

EROĞLU: SEKİZ GÜNDE ÜÇ MAÇLIK ZORLU PERİYODA GİRİYORUZ

Bu arada idmandan önce bir açıklama yapan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sekiz günde üç maç periyoduna girdiklerini belirterek, "Sekiz günde üç maç periyoduna geçiyoruz. Gerçekten zorlu maçlar. İlk altı şansınım bayağı zorlaştı. Kalan yedi maçlık süreçte de toplayabileceğimiz puanları toplamak hedefindeyiz. Tabiki bunların ilk basamağı Denizlispor, onların durumu da belli. Onlarda tabiki alttan kurtulma çabasında belki iki takımda kazanmak için çıkacak biz de bunun için hazırlanıyoruz. Bizim için iç saha dış saha da farketmiyor. Ordaki güzel zeminde güzel havada iyi futbol oynamak istiyoruz ve kazanıp bu kalan haftalarda da çıkışın başlangıcını gerçekleştirmek istiyoruz. Uzun süreden beri kazanamama ile ilgili sıkıntımız var oynayıp ta rakibin bir iki pozisyonun golle sonuçlanınca biz atamadığımız takdirde kaybediyoruz. Bu zorluk derecesi büyük maç şimdiki hedefimiz kazanıp geri dönmek." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Eroğlu, seyredenlerin zevk almasını temin ettikleri Ege derbisinden galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Denizlispor - Altınordu maçı 9 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak ve mücadelede Özgüç Türkalp düdük çalacak.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim