• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Altınordu Belediyesi’nden 23 Nisan Hazırlığı

Altınordu Belediyesi’nden 23 Nisan Hazırlığı
Altınordu Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılışı sebebi ile ilan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıl...

Altınordu Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılışı sebebi ile ilan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıl dönümü öncesi ev ve iş yerlerine Türk bayrağı dağıttı.

Ordu'nun en büyük ilçesi konumundaki Altınordu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıkları başladı. Yapılan hazırlıklar kapsamından Altınordu Belediyesi tarafında ilçe esnafına standart boyda Türk Bayrağı dağıtıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan Türk bayraklarının dağıtımı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli'nin katılımı ile İsmet Paşa Caddesi'nde gerçekleştirildi. İş yerlerini tek tek gezen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu esnafına bayraklarını takdim ederek 23 Nisan günü Altınordu sokaklarının kırmızı-beyaz olması temennisinde bulundu.

TEKİNTAŞ: "ALTINORDU AL BAYRAKLARLA DONATILACAK"

Türk bayrağı dağıtımı sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi yaptıkları çalışmaları anlattı. 23 Nisan öncesi Altınordu sokaklarının al bayrakla kaplanacağının altını çizen Tekintaş, "Cumartesi günü çocuklarımıza emanet edilmiş olan ve tüm toplumun birlikte kutlayacağı günü yaşayacağız. Bugünden itibaren Altınordu Belediyesi olarak tüm personelimizle coşkulu bir kutlama için bir çalışma başlattık. İki gün içerisinde evlerimizi, iş yerlerimizi cadde ve sokaklarımızı bayrakla donatma çalışması yapıyoruz. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet diyerek Türk milletinin bugüne kadar vermiş olduğu istiklal mücadelesinin en önemli bayramlarından bir tanesini kutlayacağız ve bizde bu bayramın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışma ile cadde ve sokaklarımız al bayrakla kaplanmış olacak. Çünkü şehitlerimiz bizlerden bunu bekliyor. Bu ülkeye, bugüne kadar sahip olduğumuz gibi bu günden sonrada asla hiçbir şekilde terörün ve terör belasının musallat olamayacağını, bu ülkenin bölünüp parçalanamayacağını, ülkenin birlik ve beraberliği varken ülke üzerinde kimsenin oyunlar oynayamayacağını bir kez daha göstermiş olacağız" dedi.

Altınordu Belediyesi’nden 23 Nisan Hazırlığı

Altınordu Belediyesi’nden 23 Nisan Hazırlığı

Altınordu Belediyesi’nden 23 Nisan Hazırlığı

Altınordu Belediyesi’nden 23 Nisan Hazırlığı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim