• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Altındağ Belediyesi "Kapalı Semt Pazarları" İçin Düğmeye Bastı

Altındağ Belediyesi "Kapalı Semt Pazarları" İçin Düğmeye Bastı
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Yeni fikirler, yeni projeler ve yepyeni yatırımlar için zaman kaybetmeden çalışıyoruz. Tamamladığımız pek...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Yeni fikirler, yeni projeler ve yepyeni yatırımlar için zaman kaybetmeden çalışıyoruz. Tamamladığımız pek çok yatırım açılmak için bekliyor. Bir yandan da durmadan yeni projeler üretiyor ve hayata geçirmek için çalışıyoruz. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir bir Altındağ için" dedi.

Tiryaki; Karacaören, Aydınlıkevler, Beşikkaya ve Güneşevler Mahalleleri'ne yapılacak olan "Kapalı Semt Pazarları" için düğmeye bastı.

Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Güneşevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Beşikkaya Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ile Karacaören Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerinin ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olacak. Dükkanları, tezgahları, içerisindeki konforu ve çevre düzenlemesiyle pazarlar, Altındağ'ın 4 farklı noktasında hizmet verecek.

"ENGELLİLER DE UNUTULMADI"

İç ve dış dekorasyonunda her detayın büyük bir titizlikle düşünüldüğü Kapalı Semt Pazarları, mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alıveriş yapabilecekleri, pencerelerinden havalandırma sistemlerine, aydınlatma sistemlerinden güvenlik noktalarına kadar oldukça konforlu olacak şekilde dizayn edildi.

Güvenlik ve Zabıta noktasının da bulunacağı kapalı semt pazarlarında, engelliler de unutulmadı. Mekanlar, engellilerin de rahatlıkla alışveriş yapabileceği şekilde tasarlandı.

Altındağ'da gerçekleştirilen her yatırımda Altındağ'ın ve Altındağlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ve yatırımları buna göre şekillendirdiklerini ifade eden Tiryaki "Bu tarz modern, kapalı ve güvenli kapalı semt pazarlarından diğer mahallelerimize de yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"VATANDAŞIN HİÇBİR KURUŞUNU BOŞA HARCAMIYORUZ"

Altındağ'da gerçekleştirilecek olan yatırımların devam edeceğinin de altını çizen Tiryaki, Altındağlıların geleceği için akıllı yatırımlar yaptıklarını ve vatandaşın hiçbir kuruşunu boşa harcamadıklarını bir kez daha vurguladı. "Altındağ Belediyesi olarak en önemli özelliğimiz hızlı olmamız, söz verdiğimiz yatırımı hemen hayata geçiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz. Gece gündüz Altındağ'ın geleceği için çalışıyor ve hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz" diyen Tiryaki, Altındağ'ın bu yatırımlar sayesinde değiştiğinin ve değişmeye devam edeceğini vurguladı.

"HER ŞEY DAHA GÜZEL, DAHA YAŞANABİLİR BİR ALTINDAĞ İÇİN"

2016 yılına oldukça hızlı giriş yaptıklarını belirten Tiryaki, "Yeni fikirler, yeni projeler ve yepyeni yatırımlar için zaman kaybetmeden çalışıyoruz. Tamamladığımız pek çok yatırım açılmak için bekliyor. Bir yandan da durmadan yeni projeler üretiyor ve hayata geçirmek için çalışıyoruz. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir bir Altındağ için. Altındağlılar için çok güzel sürprizlerimiz var" şeklinde konuştu.

Altındağ Belediyesi "Kapalı Semt Pazarları" İçin Düğmeye Bastı

Altındağ Belediyesi "Kapalı Semt Pazarları" İçin Düğmeye Bastı

Altındağ Belediyesi "Kapalı Semt Pazarları" İçin Düğmeye Bastı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim