• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Altıncı Dünya Şampiyonluğu için destekler Kenan Sofuoğlu’na

Altıncı Dünya Şampiyonluğu için destekler Kenan Sofuoğlu’na
Geçtiğimiz sezon beşinci Dünya Şampiyonluğu'nu ülkemize kazandıran Kenan Sofuoğlu, bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle Dünya Supersport...

Geçtiğimiz sezon beşinci Dünya Şampiyonluğu'nu ülkemize kazandıran Kenan Sofuoğlu, bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle Dünya Supersport Şampiyonası'nda ilk iki yarışı kaçıracak.

Bu zorlu başlangıca rağmen tüm konsantrasyonu ile Nisan ayındaki İspanya yarışı hazırlıklarına devam eden Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu, altıncı şampiyonluğu yolunda www.kenanlatamgaz.com adresinden Türk halkının desteklerini bekliyor. Türk halkı, bahsi geçen internet sitesinden yazdıkları mesajlarla Sofuoğlu'nu yalnız bırakmazken, en başarılı destek mesajını yazanlar arasından 8 kişi, Sofuoğlu'nu Avrupa'daki dört yarışından birinde izleme şansı yakalayacak. Katılımcılar ayrıca sürpriz hediyeler de kazanacak.

Türkiye motor sporları tarihinin en büyük ismi Kenan Sofuoğlu, şanssız başladığı sezonda Türk halkının destekleriyle altıncı Dünya Şampiyonluğu için mücadele edecek. Kenan Sofuoğlu, bu sezona sakatlığından dolayı geç başlasa da, Türk halkının desteği sayesinde 6. şampiyonluğuna giden yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek. Sofuoğlu için açılan internet adresine girenler, Kenan Sofuoğlu'na destek mesajları verecek.

Kariyerinin 15. sezonuna giren Kenan Sofuoğlu, bugüne kadar beş Dünya Şampiyonluğu elde ederek kategorisinin yaşayan efsaneleri arasına girmeyi başarmıştı. Türk sporunun en önemli figürlerinden biri haline gelen Sofuoğlu için açılan siteye girenler, verecekleri desteğin yanı sıra sürpriz hediyeler de kazanma şansı yakalayacaklar.

Kenanlatamgaz.com sitesinden destek mesajlarını yazanlar ve #KenanlaTamGaz etiketiyle sosyal medyada paylaşan kişiler arasından seçilecek sekiz kişi, Kenan Sofuoğlu'nu canlı izleyecek. Kenan Sofuoğlu'nun da içinde bulunduğu jürinin seçeceği en başarılı destek mesajına imza atan sekiz kişi, Kenan Sofuoğlu'nu Avrupa'daki dört yarışından birinde tribünde yer alacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim