• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Altın Kent Birincileri Cumartesi Günü Sahiplerini Bulacak

Altın Kent Birincileri Cumartesi Günü Sahiplerini Bulacak
Altınkent Platformu" nun organize ettiği Golden City Awards 2016 Ödül Töreni'ne son 3 gün kaldı.

Altınkent Platformu" nun organize ettiği Golden City Awards 2016 Ödül Töreni'ne son 3 gün kaldı.

Altınkent Platformu" nun organize ettiği Golden City Awards 2016 Ödül Töreni'ne son 3 gün kaldı. 30 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek gece için tüm hazırlıklar tamamlandı. Profesyonel bir proje ekiple gerçekleştirilen organizasyonun Proje Koordinatörü Gönül Çağlar, "Bu sene ülkemizde ilkini İstanbul'da gerçekleştireceğimiz Golden City Awards yarışmasında, şehirlerimize değer katan ve halkımız tarafından başarılı bulunan alanlarda ilk kez verilecek olan şehircilik ödüllerinin, şehirlerimizin gelişmesi için ve sektörü bir araya getirmesi açısından oldukça önemli olduğunu belirtti.

Çağlar, ilk kez halk oylarıyla, yaşadığımız mahalle semt sokak ve şehirde o kentin gelişmesi için ödüle değer görülen alanlarda yine halkın internet üzerinden aday olarak önerdiği ve en çok oy verdiği adaylar arasından birincinin seçileceği bu yarışmada en önemli belirleyici ve seçici yine o kentlerde yaşayan bölge halkının olması sebebiyle oldukça önemli olduğunu bildirdi.

Bu yıl yapılan organizasyon tarihinin EMİTT fuarı tarihine denk gelmesi katılımı etkilemeyeceğini belirten Çağlar; "Tören alanı fuayesinde belediye stantlarının da yer alacağını söyleyerek kurumlar projelerini organizasyon komitesi tarafından sağladığımız stantlarda tanıtma imkanı bulacaklar. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilecek ödül töreninde yıl boyunca da başarı hikayelerinin anlatıldığı sempozyumlar düzenleyeceklerini belirterek şehircilik alanında farkındalık sağlanacaktır. İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan törende sanat siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılması bekleniyor. 30 Ocak 2016 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde Ödül gecemize tüm halkımızı davet ediyoruz ve onlar ile birlikte Altın Kent'imizi hep birlikte büyük heyecanla seçerek ilan etmekten onur ve mutluluk duyacağız. dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim