• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Altıeylül’de Emlak Vergisine Ödeme Kolaylığı

Altıeylül’de Emlak Vergisine Ödeme Kolaylığı
Altıeylül Belediyesi, ilk taksitinin son ödeme günü yaklaşan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi için vatandaşlara ödeme kolaylığı getirdi.

Altıeylül Belediyesi, ilk taksitinin son ödeme günü yaklaşan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi için vatandaşlara ödeme kolaylığı getirdi. 31 Mayıs'ta son ödemesi alınacak olan EÇTV, Bahçelievler mahallesi Çarşamba Pazarı'nda kurulan ALBİM Ödeme noktasından da yapılabilecek.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Bahçelievler Mahallesi Çarşamba Pazarı mevkiinde bulunan mobil tahsilat aracını yerinde inceleyerek, ödeme yapan ve parkta dinlenen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kafaoğlu "31 Mayıs 2016 tarihine kadar 09:00 - 16:00 saatlerinde hafta içi mobil aracımız burada vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Vatandaşlarımız Belediyemize gelmeden buradan rahatlıkla ödemelerini yapabilmektedir" dedi.

İnsan odaklı çalıştıklarının altını çizen Başkan Kafaoğlu, "Belediyemiz insan odaklı çalıştığı için, insanların mutluluğu için çalıştığından dolayı, bu hizmetleri vatandaşımızın ayağına getirdik. Belediyemizin resmi web sayfasından da ödeme yapabilirsiniz. Emlak Vergisi belediyelerin öz kaynaklarından biri. İmar, yol, kaldırım, park, ağaç, temizlik ve çevre düzenlemesi gibi çeşitli hizmetlerle vatandaşlarımıza geri dönüyor" dedi.

Emlak vergilerini ödeyen vatandaşlar, böyle bir hizmeti mahallelerinde ilk defa gördüklerini, belediye binasına gitmeden, sıra beklemeden ödemelerini yaptıkları için çok memnun olduklarını belirtti. Vatandaşlar Başkan Kafaoğlu'na teşekkürlerini ifade ederlerken "Mükemmel bir hizmet. Belediye ayağımıza kadar gelmiş. Hizmetlerinden dolayı Altıeylül Belediye başkanı Zekai Kafaoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" dediler.

Altıeylül’de Emlak Vergisine Ödeme Kolaylığı

Altıeylül’de Emlak Vergisine Ödeme Kolaylığı

Altıeylül’de Emlak Vergisine Ödeme Kolaylığı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim