• BIST 9524.59
  • Altın 2489.265
  • Dolar 32.495
  • Euro 34.7589
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Altıeylül Otizm’in Farkında

Altıeylül Otizm’in Farkında
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği'ni misafir etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği'ni misafir etti. Başkan Kafaoğlu "Otizm'in Farkındayız" yazılı tişörtü ile dernek üyeleri ve Otizmlileri karşıladı.

Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Fatma Tabanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve otizmli çocuklar Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu ve Altıeylül Belediyesi personeli Otizm'in Farkındayız yazılı tişörtler giydi. Başkan Kafaoğlu dernek üyelerini ve otizmlileri giydiği farkındalık tişörtü ile karşıladı. Dernek Başkanı Fatma Tabanlı ve dernek üyeleri Başkan Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ettiler.

Ziyaret dolayısıyla konuşma yapan OBİDER Başkanı Fatma Tabanlı "Başkanımızın "Otizm'in Farkındayız" yazılı tişört ile bizleri karşılaması çok mutlu etti. Altıeylül Belediyesi'nin farkındalığı bizlerle paylaşması bizleri mutlu etti. Başkanımız her zaman projelerimizde destek oluyorlar. Otizm'de farkındalık yaratmak anlamında bilbordlarda yapılan ilanlarda bizleri sevindirdi. Başkanımıza verdikleri destekten ve yaptığı anlamlı karşılamadan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu da "Otizm'in farkındalığı anlamında OBİDER üyeleri ciddi gayret sarf ediyorlar. Biz de onlara her zaman destek veriyoruz. Otizmli bireyler bizim insanlarımız. Kimseyi ötekileştirmeden otizmli, engelli ve down sendromlusundan diğer engellilere kadar, herkese sahip çıkmamız lazım. Bu toplumda beraber yaşıyoruz. Bu kardeşlerimizi mutlu etmek için çalışıyoruz. Bizim sloganımız da Mutlu İnsanlar Şehri. İnsanların mutluluğu için çalışıyoruz. Bütün toplumu otizmli bireyler ve engelliler konusunda daha hassas olmaya davet ediyorum. Toplumda vatandaşlarımız kendilerinin dışında da başkalarının yaşadığını, onların da bu toplumda her şeyden istifade etmeye haklarının olduğu, onların da bu toplum içerisinde mutlu ve huzurlu yaşamaya hakları olduğunu bilip daha bir anlayışla, daha farkında bir tavır sergilemelerini diliyorum" diye konuştu.

Altıeylül Otizm’in Farkında

Altıeylül Otizm’in Farkında

Altıeylül Otizm’in Farkında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim