• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Alt Yapı Çalışmalarında Bütünlük İçin Asfalt Bozma Bedeli Kurumlara Özel

Alt Yapı Çalışmalarında Bütünlük İçin Asfalt Bozma Bedeli Kurumlara Özel
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, asfalt çalışmasının maliyetli bir yatırım olduğunu çünkü döviz karşılığı satın alındığını...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, asfalt çalışmasının maliyetli bir yatırım olduğunu çünkü döviz karşılığı satın alındığını söyledi.

Kurumlar arası bütünlük ve işbirliği…

Kurumlara bir bakıma özel indirim yapılmış veya asfalt bozma bedelinin paylaştırılmış olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Şehrimizde asfaltsız yol bulunmamaktadır. İmar içerisindeki tüm yolar asfalttır. 2015 yılı içerisinde 330 bin ton üretim ile tüm yollarımız yenilenmiştir. Ancak gerek doğalgaz hattı, gerek elektrik hattının yer altına alınması gibi sebeplerden dolayı asfalt yapılan yollarda asfalt bozulmakta ve deforme olmaktadır. Bu yenileme bedelinin karşılığı m2 üzerinden tam olarak kurumlardan alınmaktadır. Ancak kurumlar arası bütünlük ve dayanışma bir çalışma için asfalt bozulacak alanlarda tüm kurumlara davet ediyoruz. Diğer kurumlarda asfalt bozulmasına ortak olmakta ve dolayı ise kurumun maliyeti düşmektedir. Belediye olarak hiçbir kaybımız olmamaktadır. Böyle çalışma ile bir bakıma diğer kurumları da teşvik etmiş olmaktayız" dedi.

Meclis Kararı ile

Alt yapıda bütünlük ve diğer kurumları teşvik amaçlı yapılan bu kararın Belediye Meclisince alındığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesinin asfalt sorununun olmadığını kurulduğu ilk günden itibaren şantiyesinin bulunduğunu ve gerekli hallerde özel sektörden asfalt atın aldıklarını kaydetti.

M2 hesabı ile tam maliyet…

Başkan Memduh Büyükkılıç, asfalt bozma beledilinin m2 hesabından tahsil edildiğini sözlerine ekledi.

Alt Yapı Çalışmalarında Bütünlük İçin Asfalt Bozma Bedeli Kurumlara Özel

Alt Yapı Çalışmalarında Bütünlük İçin Asfalt Bozma Bedeli Kurumlara Özel

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim