• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Alperenler: Bizi sokağa çekmek isteyenlere karşı sağduyumuzu koruyacağız

Alperenler: Bizi sokağa çekmek isteyenlere karşı sağduyumuzu koruyacağız
Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan, Türkiye'nin belli projelerle kaosa sürüklenmek istendiğini belirtti.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan, Türkiye'nin belli projelerle kaosa sürüklenmek istendiğini belirtti. Karşıt görüşlü cepheleri sokaklarda çarpıştırmak isteyen kirli odakların hedefinde milliyetçi-ülkücü camiayı olduğunu ve kendilerini sokağa çekmek isteyenlere karşı sağduyularını koruyacaklarını söyledi.

Alperen Ocakları Başkanı Murat Aslan gündeme dair yazılı bir basın açıklaması yaptı. Uluslararası ülkelerin organize ettiği terör faaliyetlerinin Türkiye'de hat safhaya ulaşmış vaziyette olduğunu dile getiren Aslan, şunları kaydetti: "Ülkemiz bir ateş çemberinden geçiyor. İç ve dış mihraplar, Anadolu üzerinde kirli tezgâhlarını işletiyorlar. Özellikle 7 Haziran seçimlerinin ardından hükümetin "Çözüm Sürecini" rafa kaldırıp güvenliği sağlamak amacıyla başlattığı yeni süreçten bu yana 300'e yakın güvenlik görevlimizi şehit verdik. Yine bu süreçte ülkemizin doğusu ateş altındadır."

Aslan, "Terör örgütlerinin siyasi uzantıları da her zaman olduğu gibi bu süreçte de milletimizin birlik ve bütünlüğüne, devletin egemenliğine karşı söylemlerini ve faaliyetlerini sürdürmektedir. Yalnızca ülkemizin doğu illerinde değil batı illerinde de terörist faaliyetler sürmektedir. Velhasıl ülkemiz belli projelerle kaosa sürüklenmek isteniyor. Karşıt görüşlü cepheleri sokaklarda çarpıştırmak isteyen kirli odakların hedefinde "milliyetçi-ülkücü camia" başta gelmektedir. Bizleri sokağa çekmek isteyenlere karşı tarihi tecrübelerimizden de faydalanarak sağduyumuzu koruyacak, itidalli hareket edecek, ülkenin birlik ve bütünlüğü, huzur ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Ne hainlerin kanlarıyla fantezi kuran sözde milliyetçilerin açıklamaları ne de ihanete bulaşmış bölücü grupların açıklamaları ve eylemleri teşkilatlarımızda cevap bulmayacaktır." şeklinde konuştu.

"OPERASYONLARIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİZ"

Bu süreçte devletin terörle mücadele operasyonlarının en büyük destekçisi olduklarını dile getiren Aslan konuşmasını şöyle tamamladı: "Bizler milletimizin birlik ve beraberliği için bütün enerjimizle vakfımızın faaliyet alanı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkenin kaos ortamına sürüklenmesine Alperen Ocakları olarak her zaman karşı durduk, durmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte devletimizin terörle mücadele operasyonlarının en büyük destekçisiyiz. Bu operasyonların büyük bir kararlılıkla terör bitirilene dek sürdürülmesini istiyoruz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim