• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

"Almeida yüzde 99 Galatasaray'da"

"Almeida yüzde 99 Galatasaray'da"
Drogba'nın takımdan ayrılmasıyla bilikte forvet arayışlarına yönelen Galatasaray,Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Hugo Almeida ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı

Radyospor'a konuşan Ümit Akbulut, "Hugo Almeida, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye'de kalmak istiyor. Başkan Ünal Aysal'la çok pozitif bir görüşme yaptık. Bu hafta imzalar atılır diye düşünüyorum. Galatasaray'a imza atma olasılığı yüksek. Bu hafta içerisinde yüzde 99 bir neticeye varırız. 

 
Başkan tatilini iptal ederek, bu görüşme için İstanbul'a geldi. Ofisinde yaptığımız görüşmede Almeida'ya 'Beğendiğimiz bir oyuncusun, takımda seni görmek istiyoruz. Ama hoca kararı verecek' dedi. Biz şimdi haber bekliyoruz" şeklinde konuştu. 
 
BEŞİKTAŞ İSTESE DE, ALMEIDA DÖNMEZ; GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR 
 
FIFA menajeri Akbulut, "Almeida, 3 buçuk yıl Türkiye'de oynadı. Burada olmaktan çok mutlu. Ama Beşiktaş'tan son yapılan hamleler çok hoş değildi. Kendisine saygısızlık yaptığından bahsediyor. Artık Beşiktaş çağırsa bile Almeida tekrar Beşiktaş'a gitmeyi kabul etmez. Çok teklif olmasına rağmen Galatasaray'ı bekliyor. Türkiye'nin en büyük kulübü olarak Galatasaray'ı gördüğü için bekliyor ve burada kalmak istiyor. Yoksa çoktan gitmişti. Beşiktaş defteri Almeida için artık kapandı" dedi.
 
2+1 YILLIK KONTRAT ÜZERİNDE ANLAŞTIK
 
Ümit Akbulut, "Başkan bizi görüşmeye boşu boşuna çağırmazdı. Ben Prandelli konusunda da büyük sorun yaşanacağını sanmıyorum. Biz toplantıda beklentimizi söyledik. Başkan teklifini sunduk ve anlaştık. Geçen hafta Çarşamba görüşmüştük, o zaman Prandelli'nin yeni teknik direktör olacağı kesinleşmemişti. Akşam belli oldu. Bu nedenle Başkan bu hafta içerisinde haber vereceğini söyledi. Bana göre yüzde 99 bu transfer gerçekleşir. Tabii ki yanılabilirim; ama olacağı yönünde bir hissim var. Biz 2+1 yıllık bir kontrat üzerine prensip anlaşması yaptık" ifadelerini kullandı. 
 
YURTDIŞINDAN 7 TEKLİF VAR; AMA O GALATASARAY'I İSTİYOR 
 
Akbulut, "Yurtdışından 7 tane teklif var. Olympiakos, West Ham United ve Lazio Hugo'yu istiyor; ama kendisi ve biz Galatasaray'da oynamasını istiyoruz. Bu yüzden diğer kulüplere şu ana kadar cevap vermedik" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim