• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Alman basınından Bilal Erdoğan'a ağır suçlama!

Alman basınından Bilal Erdoğan'a ağır suçlama!
Almanya'nın en büyük dijital ve yazılı medya gruplarından Kopp-Verlag'ta yayınlanan bir haber, Türkiye'de bomba etkisi yaptı. Tyler Durden imzasıyla yayınlanan haberde "Bilal Erdoğan'ın gemileri İŞİD'in petrolünü mü taşıyor" başlığıyla verildi.

Rusya ile Türkiye arasında sınır ihlali ile başlayan ve Rus uçağının düşürülmesi ile doruğa ulaşan kriz, ekonomik ve siyasi çatışmaya dönüşürken, Avrupa basınında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'a ait BMZ Group Denizcilik Şirketi'nin faaliyetlerine doğru evrilmeye başlandı.

Almanya'nın en büyük dijital ve yazılı medya grupları arasında yer alan Kopp-Verlag'ta dün manşetten yayınlanan bir haber, Türkiye kamuoyunda bomba etkisi yaptı. Tyler Durden imzasıyla yayınlanan haberde, "Bilal Erdoğan'ın gemileri İŞİD'in petrolünü mü taşıyor" başlığıyla verilirken, BMZ Group Denizcilik Şirketine ait gemilerin Malta'da kayıtlı olduğu kaydedilerek, "Terör örgütünün yasadışı yollarla elde ettiği petrolün karayolu ile Ceyhan'a taşındığı" iddia edildi.

Tyler Durden imzasıyla yayınlanan aynı haberde, karayolu ile taşınan petrolün Ceyhan terminaline aktarıldığı ve oradan da Bilal Edoğan'ın gemileri ile taşındığı kaydedildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Rus savaş uçaklarının kara tankerlerini imha etmesinden sonra, Türkiye'nin Rus savaş uçağını düşürdüğü" söylemini haberinde yer veren Kopp-Verlag muhabiri Tyler Durden, Suriye Enformasyon Bakanı Omran Zoabi'nin açıklamasını referans gösterdi.

Suriye Enformasyon Bakanı Omran Zoabi yaptığı açıklama yer veren Tyler Durden, Zoabi'nin Türkiye'yi suçlayan açıklamaları ile ilgili olarak "Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlunun şirketine teslim edilen IŞID'ın yasal olmayan yollardan temin ettiği petrol, kara tankerleri ile Türkiye'ye taşınıyor. Ceyhan Limanı'na getirilen petrol, Bilal Erdoğan'ın gemilerine yükleniyor. Rus savaş uçaklarının yüzlerce ham petrol dolu kara tankerini yok etmesinden dolayı, Erdoğan'ın tedirgin olduğu ve Rus savaş uçağını düşürdüğünü" idddia etti.

BİLAL ERDOĞAN'IN GEMİLERİNİ PALMALİ İŞLETİYOR

Albaraka Türk Bankası'ndan sağlanan 90 milyon dolara yeni gemi inşa kredisi ile sipariş edilen 7 bin 150 DWT taşıma kapasitesine sahip 5 ürün tankeri, Türkiye'de Türkter ve Yardımcı Tersaneleri'nde inşa edildi.

BMZ Group Denizcilik Şirketine inşa edilen ürün tankerleri, daha sonra Malta'da kurulan OIL SHIPPING & TRANSPORTATION Şirketi'nin mülkiyetine kaydedilerek, Malta bayrağı çekildi.

Palmali Denizcilik Şirketine 10 yıl süre ile kiralan 5 ürün tankerinin isimleri şunlar;

M/T MECID ASLANOV, M/T BEGIM ASLANOVA, M/T POET QABIL, M/T ARMADA FAIR ve MT/ ARMADA BREEZE

poetqabil_5.jpg

armadafair_2.jpg

mecidaslanov_4.jpg

armadabreeze_3.jpg

begimaslanova_1.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim