• BIST 9703.23
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

‘Allah’ın Erinin Yolu’ Konferansına Büyük İlgi

‘Allah’ın Erinin Yolu’ Konferansına Büyük İlgi
Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği "Allah Erinin Yolu" konulu konferans Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedestenini...

Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği "Allah Erinin Yolu" konulu konferans Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedestenini dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. İmam Hatip Okullarının bu tür etkinliklerine her zaman destek olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, "Belediye olarak bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada İmam Hatiplerin bu tür projelerine destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği "Allah Erinin Yolu" konulu konferansa Manisalılar yoğun ilgi gösterdi. Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen ve Yazar Adil Akkoyunlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çiftçi, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kur'an Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasında, Şehzadeler Belediyesi olarak İmam Hatip Okullarının yapacakları projelere imkanlar dahilinde destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, "Şehzadeler Belediyemiz ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi iş birliği ile düzenlemiş olduğumuz konferansımıza hoş geldiniz. Şehzadeler Belediye Bakanımız Ömer Faruk Çelik de bende sizlerin arasından çıkmış birer İmam Hatip mezunuyuz. Şehzadeler Belediyesi olarak İmam Hatip Lisesinin yapmış olduğu bütün etkinliklerde her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Allah'ın izniyle bundan sonra da Şehzadeler Belediyesi olarak yapacağınız tüm etkinliklerde destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Benim Belediye Başkan yardımcılığının yanında birde tüm Türkiye'de kurulmuş olan İmam Hatip Okulları Platformu Manisa Koordinatörlüğü görevim var. Manisa İmam Hatip Okulları Platformu olarak 4 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu platformun amacı, İmam Hatip okullarının problemlerin çözülmesini sağlamak ve yeni İmam Hatip Okullarının açılması için çalışmalar yapmaktır. Bu platformun kurulmasında yine bir İmam Hatip mezunu olan Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur'un büyük emekleri oldu. Bir İmam Hatip Okulu mezunu olarak sizlerden önemle rica ediyorum. Kendinize güvenin, derslerinize çok iyi çalışın. İmam Hatip okullarında okumak, İmama Hatip mezunu olmak gerçekten çok büyük bir onurdur. Bu onuru gönül rahatlığı ile taşıyın. Bugün Cumhurbaşkanımız, birçok Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız bugün İmam Hatip lisesi mezunu. Ben inanıyorum ki bugün bu salonda bulunana öğrenci kardeşlerimizin arasından Milletvekilleri çıkacak. En iyi doktorlar, mühendisler ve bilim adamları İmam Hatip mezunu gençler arasından yetişecektir" dedi.

Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenicilerinin ilahi gösteri salonu dolduran vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile izlendi. İlahi dinletisinin ardından Yazar Adil Akkoyunlu'nun "Allah Erinin Yolu" konferansı büyük bir ilgi ile izlendi. Programın sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir konuşmacı Akkoyunlu'ya hediye takdim etti.

‘Allah’ın Erinin Yolu’ Konferansına Büyük İlgi

‘Allah’ın Erinin Yolu’ Konferansına Büyük İlgi

‘Allah’ın Erinin Yolu’ Konferansına Büyük İlgi

‘Allah’ın Erinin Yolu’ Konferansına Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim