• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Alinur Aktaş’tan Fenerbahçe Maçına Davet

Alinur Aktaş’tan Fenerbahçe Maçına Davet
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde pazar günü saat 14.00'da oynanacak olan İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasına...

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde pazar günü saat 14.00'da oynanacak olan İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, ligin 17. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, "Belediyespor Voleybol takımı olarak evimizde oynayacağımız maçta ligin iddialı takımlarından olan Fenerbahçe Voleybol takımını ağırlayacağız. Belediyespor olarak geçen hafta İstanbul deplasmanında Galatasaray'a karşı iyi bir oyun sergilememize rağmen maçı kaybetmiştik. Galatasaray maçını unutturmak ve ligde üst sıralara gelmemiz için bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçına son derece önem veriyoruz. Fenerbahçe voleybol takımı geçen hafta kendi sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankası'nı yenerek moral buldu ve ligde zirveye oynama noktasında iddialı bir takım olduğunu gösterdi. Bizim de play-off şansımızın sürmesi adına Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu hafta evimizde oynayacağımız maçta tam bir voleybol şöleni izleyeceğimize eminim. Takımımıza güveniyoruz. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile ligin ilk yarısında İstanbul'da mağlup ettiğimiz Fenerbahçe'ye rövanşı vermek istemiyoruz" dedi.

"İNEGÖL BELEDİYESPOR'U AVRUPA'DA DA DUYURMAK İSTİYORUZ"

'İnegöl Belediyespor olarak voleybolda emin adımlarla ve sağlam bir şekilde ilerlemek istiyoruz" diyen Aktaş, "Önemli olan kısa vadeli başarılardan, kısa süreli sansasyonel galibiyetlerden ziyade başarıları daha orta ve uzun vadeye yayabilmek. Ben bu noktada tüm takımımıza, teknik heyetimize güveniyor ve başarılar diliyorum. İnşallah bütün ülkeye duyurduğumuz İnegöl Belediyespor ismini elde edeceğimiz başarılı sonuçlar ile Avrupa sathında da duyurmak en büyük isteğimizdir. Allah bizlere inşallah o günleri görmeyi nasip eder" dedi.

İlçe halkını maça davet eden Başkan Aktaş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Özellikle başarımızı belli bir çizgide tutarak güzel bir yerde ligi bitirmek istiyoruz. Bu noktada halkımızın desteğini İnegöl Belediyespor'dan çekmemesini özellikle talep ediyorum. Maçlarda takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor'u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim