• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Alima Yeni Malatyaspor’un İdmanına Ziyaretler Sürüyor

Alima Yeni Malatyaspor’un İdmanına Ziyaretler Sürüyor
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor hafta sonu karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Marmara Sağlık Koleji öğrencileri...

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor hafta sonu karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Marmara Sağlık Koleji öğrencileri sarı-kırmızılı takımı ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı takımın Orduzu Pınarbaşı'ndaki antrenmanına sol ayağından ameliyat olan George Akpabio ve Nijerya Milli Takımı'ndan henüz dönmeyen Azubuike katılmadı. Antrenman ısınma ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başladı ve ardından yarı sahada kontrol pasa dayalı çift kale maç gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar daha sonra ise kenar orta ve şut idmanı gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından futbolcular tesislere döndü.

Öte yandan hafta başından beri çeşitli okul ve kurumların idmanlarına ilgisiyle moral bulan Alima Yeni Malatayaspor'un yine konukları vardı. Özel Marmara Sağlık Koleji öğrencileri sarı-kırmızılıların antrenmanını ziyaret etti. Marmara Sağlık Koleji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Biter, Marmara Sağlık Koleji Okul Müdürü Vehbi Bulurel ve öğrenciler getirdikleri tatlıyı futbolculara ikram etti. Teknik Direktör İrfan Buz'a çiçek veren okul yönetimi ve öğrenciler futbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.

BUZ: "BU SEVGİYE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Ziyaretle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını ifade ederek, "Sağ olsunlar bu hafta bizi çok fazla onore ettiler. Gerçekten şehrin ilgisi bu puanda bu potada olan bir takım için müthiş. Her zaman söylüyorum, bu ilgiye bu sevgiye layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah Balıkesirspor maçını kazanıp, tüm Malatya'ya ve ziyarete gelen dostlarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

BİTER: "HERKES TAKIMIMIZIN ALDIĞI SONUÇLARLA YATIP KALKIYOR"

Marmara Sağlık Koleji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Biter ise, "Hocam şahsınızda tüm futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Malatya'da herkes takımımızın aldığı sonuçlarla yatıp kalkıyor. Öğrencilerimizin hepsi çok koyu bir Malatyaspor taraftarı. Onların bu ilgisini böyle samimi bir ziyaretle giderelim istedik. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Balıkesirspor maçını ve bir sonraki Şanlıurfaspor maçını kazanarak inşallah üst sıralara doğru tırmanırız" ifadelerini kullandı.

Alima Yeni Malatyaspor’un İdmanına Ziyaretler Sürüyor

Alima Yeni Malatyaspor’un İdmanına Ziyaretler Sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim