• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Alima Yeni Malatyaspor’un Hazırlık Maçı Takvimi Belli Oldu

Alima Yeni Malatyaspor’un Hazırlık Maçı Takvimi Belli Oldu
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları sürerken, sarı-kırmızılıların kampta oynayacağı hazırlık maçlarının...

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları sürerken, sarı-kırmızılıların kampta oynayacağı hazırlık maçlarının takvimi de belli oldu.

Antalya Side kampında üçüncü günü geride bırakan Alima Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde iki hazırlık müsabakası oynayacak.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig takımı Gençlerbirliği ve İran 1. Lig ekiplerinden Gostaresh Folad Tabriz takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.

İlk maçını 10 Ocak Pazar günü Kemer'de Spice Otel'in sahasında Gençlerbirliği ile oynayacak olan Yeni Malatyaspor, 12 Ocak Salı günü ise Mardan Otel'in sahasında İran 1.Lig takımı Gostaresh Folad takımıyla karşılaşacak.

Sarı-kırmızılılar, 15 Ocak Cuma günü ise Antalya kampını tamamlayarak, ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı için Trabzon'a geçecek.

RAVCI: "HAZIRLIKLARIMIZ YOĞUN BİR TEMPODA DEVAM EDİYOR"

Side'de ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirten Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, oynayacakları hazırlık maçlarıyla ikinci yarı öncesi hazır duruma gelmek istediklerini kaydetti.

Antalya kampını 15 Ocak itibariyle noktalamayı planladıklarını ifade eden Ravcı, "Antalya Side'de ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah takımımız için hayırlı bir ikinci yarı olur. Günde iki çalışmayla, hazırlıklarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Kadromuza kattığımız Uğurtan Kızılyar ve Azuka Izu da Antalya kampında takımla birlikte çalışıyor. Transferde görüştüğümüz diğer isimlerin de önümüzdeki günlerde kampımızda olmasını umuyoruz. Antalya kampında 11 gün boyunca güç ve kondisyon depolayacağız. Bu süre içerisinde iki hazırlık maçı oynayacağız. Kampın bitiminin ardından, ilk maçımızı oynamak için Trabzon'a geçeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim