• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Alima Yeni Malatyaspor’lu Genç Enes Gaziosmanpaşaspor’da

Alima Yeni Malatyaspor’lu Genç Enes Gaziosmanpaşaspor’da
Alima Yeni Malatyaspor'un U21 kategorisinde forma giyen orta saha oyuncu Enes Kaburga, 3. Lig takımı Gaziosmanpaşa'ya transfer oldu.

Alima Yeni Malatyaspor'un U21 kategorisinde forma giyen orta saha oyuncu Enes Kaburga, 3. Lig takımı Gaziosmanpaşa'ya transfer oldu.

Yeni Malatyaspor alt yapısında sergilediği performansla birçok kulübün takip altına aldığı genç futbolcu tercihini İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa'dan yana kullandı.

1996 doğumlu Enes, ligin ilk yarısında Yeni Malatyaspor U21 forması altında 12 karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Genç futbolcu Boluspor ile oynanan ilk yarının son maçında takımının tek golüne imza attı.

Alima Yeni Malatyaspor, Burak Kavlak, Furkan Pekşen, Ferhat Canlı ve Abdulsamet Damlu'yu geçtiğimiz günlerde 3. Lig takımı Sandıklıspor'a kiralamıştı.

DOĞANDEMİR: "ALT YAPIDA HERKES EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIR"

Yeni Malatyaspor alt yapısı olarak yetenekli bir jenerasyon yakaladıklarını söyleyen Alt Yapı Koordinatörü Levent Doğandemir, Sandıklıspor'a kiralanan 4 futbolcunun ardından Enes Kaburga'yı da Gaziosmanpaşa'ya kiraladıklarını söyledi.

Alt yapı olarak Malatya futboluna gelecek vaat eden yetenekler kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını kaydeden Doğandemir, "Sandıklıspor'a giden Abdulsamed, Ferhat, Burak ve Furkan'ın tecrübe kazanarak Malatya'ya döneceklerini düşünüyorum. Enes Kaburga'da yetenekli futbolcularımız arasındaydı. Kendisi Gaziosmanpaşa Kulübü ile anlaştığını söyledi. Biz de kendisine her türlü kolaylığı gösterdik ve transferinde yardımcı olduk. Şuan devam eden Antalya kampına alt yapıdan 4 futbolcumuzu gönderdik. Bu futbolcularımızın da kısa sürede kendilerini göstereceklerini umuyoruz. Biz alt yapı hocaları olarak bir futbolcuyu A takıma gönderdiğimizde, o futbolcunun yeteneklerine bakarız. Buradan alt yapıda çocukları ya da tanıdıkları olanlara şunu söylemek istiyorum; alt yapıda herkes emeğinin karşılığını alır. Kimsenin kimseden farkı yok. Biz alt yapıda sadece futbolcunun fiziksel yeteneklerine bakmıyoruz. Aynı zamanda kişilik gelişimi ve genel durumuna da bakıyoruz. Alt yapıdaki futbolcu çok çalışacak ve sıranın kendisine gelmesini bekleyecek" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim