• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Alima Yeni Malatyaspor’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Alima Yeni Malatyaspor’dan Özel Öğrencilere Ziyaret
PTT 1. Lig'de mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, 23 Nisan şenlikleri kapsamında özel öğrencilerin eğitim gördüğü...

PTT 1. Lig'de mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, 23 Nisan şenlikleri kapsamında özel öğrencilerin eğitim gördüğü Turgut Özal Özel Eğitim İş Okulu'na bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Teknik Direktör İrfan Buz'un yanı sıra, sarı kırmızılı takımın analizci Erkan Buz, futbolculardan Umut Nayir, Serhat Ayvaz ve Sadık Çiftpınar'ın da katıldığı ziyarette, zihinsel engelli, otizmli ve down sendromlu öğrenciler özel bir gösteri sergilediler.

Okulu gezerek özel öğrencilerin eğitim gördüğü yerleri gören Buz ve futbolcular, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdiler.

Okulun futbol sahasında bir öğrencinin koruduğu kaleye penaltı atışı da yapan İrfan Buz ve futbolcular, kalecinin başarılı kurtarışları sonrası keyifli dakikalar yaşadılar.

BUZ: "ÇOCUKLARIMIZIN ENTEGRE OLMASI AÇISINDAN BURADAYIZ"

Ziyaret sonrası, kendilerini davet eden okul müdürüne teşekkür eden İrfan Buz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sağ olsun okul müdürümüz bizi buraya davet etti. İletişim açısından çok önemli. Engelli çocuklarımız açısından çok önemli. Bizim açımızdan da çok güzel bir gün oldu. Hem duygu dolu anlar geçirdik, hem de buradaki projelerle ilgili bilgiler aldık. Bizlerin onlarla iç içe yaşadığımızı ve çocuklarımızın entegre olması açısından da çok önemli olduğu için buradayız. Bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

ŞİMŞEK: "BU ORTAMI GÖRMELERİNİ İSTİYORDUK"

Turgut Özal Özel Eğitim İş Okulu Müdürü Erkan Şimşek ise, "İrfan Buz hocama çok teşekkür ediyorum. Özellikle engelli çocuklarımızın toplumla iç içe yaşayabilmesi için toplumumuzdaki belirgin insanların gelip, burada çocuklarımızla bu ortamı görmelerini istiyorduk. Eline, emeğine sağlık diyorum. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Alima Yeni Malatyaspor’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Alima Yeni Malatyaspor’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim