• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Alima Yeni Malatyaspor’da İşler Yolunda

Alima Yeni Malatyaspor’da İşler Yolunda
PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, son 3 maçta 2 lider ve ilk beşte olan takımla oynadıklarını ve bu maçlardan...

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, son 3 maçta 2 lider ve ilk beşte olan takımla oynadıklarını ve bu maçlardan 7 puan çıkardıklarını vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Buz, özellikle fiziksel açıdan son 3 maçta diri bir Yeni Malatyaspor'un bulunduğunu ve bunun da kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Adanaspor karşısında iyi bir görüntü ortaya koyduklarını kaydeden Buz, "Toplam olarak son 3 maça baktığınızda 2 lider ve ilk beşte olan bir takımla oynadık. Oradan 7 puan çıkardık. 9 puan maksimumdu ama yedi puan aldık. Son maçımızı da kazanabilirdik. Tabi 1-0'da bitebilirdi. Yani onlarda kazanabilirdi. Yalnız ben taktiksel açıdan iyi durumda olmamıza ve fiziksel olarak diri kalmamıza çok sevindim. Özellikle ikinci devrede dengeyi tutup da baskı yapmak zorundasın. Orta sahayı da yumuşatabilirsiniz, orada risk alabilirsiniz ama rakibiniz ikiyi de bulabilir. Sonuçta berabere kaldık. Seyircimize galibiyet armağan etmek isterdik. Ancak 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. O da çok kötü değil diye düşünüyorum" dedi.

"BİZ BU LİGİ YAVAŞ YAVAŞ TANIYORUZ"

Buz, takımın hedefiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, "Biliyorsunuz aşağıyla aramızda 7 puan var. Yukarıya da 5-6 puan olabilir. Ancak her zaman şunu düşünmeniz gerekiyor. Biz de bunu hep berabere iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Müsabaka müsabaka gideceğiz. Önümüzdeki Göztepe müsabakası gerçekten kolay değil. Onlar da bir baskı altında. Çünkü beklentilerin çok altında kaldılar. Biz bu ligi yavaş yavaş tanıyoruz arkadaşlar. Bu sene bizim için bu ligi tanıma dönemi diyebiliriz. Nasıl bir takım olmak zorunda olduğumuzu öğreniyoruz. Bu da Yeni Malatyaspor için önemli diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"YİNE DÖVÜŞECEĞİZ, YİNE YAZACAKSINIZ"

Yerel basın ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Buz, "Futbolun içinde teknik heyet vardır, yönetim vardır, öbür tarafta da medya vardır. Bu bir alıp vermektir. Arkadaşlar bizsiz de olmaz, sizsiz de olmaz. Arayı her zaman bulmak durumundasınız. Polemiklerle hiçbir yere varamayacağımızı düşünüyorum. Sonuçta hepimizin burada ekmek parası. Özellikle yerel basın kendi şehrini düşünmek zorunda. Teknik adam açısında da kritiğe açık olmak zorundayız. Ancak dediğim gibi seviyeli olduğu zaman bir sıkıntı olmaz. Aile içerisinde her şey olabilir. Ben her zaman kucak açmışımdır. O yüzden birlikte yapacağız arkadaşlar. Yine dövüşeceğiz, yine yazacaksınız. Birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Çok iyi tanıdığımız zaman bir sıkıntı olacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim