• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Alima Yeni Malatyaspor’a Alt Yapıdan 5 Oyuncu

Alima Yeni Malatyaspor’a Alt Yapıdan 5 Oyuncu
Son iki yılda bünyesinden çıkardığı birçok ismi A takım ve başka kulüplere gönderen Alima Yeni Malatyaspor takımı, alt yapısından 5 yeni oyuncuyu...

Alima Yeni Malatyaspor, alt yapıdan 5 oyucuyu kadrosuna kattı.

Son iki yılda bünyesinden çıkardığı birçok ismi A takım ve başka kulüplere gönderen Alima Yeni Malatyaspor takımı, alt yapısından 5 yeni oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılı alt yapıdan gelecek vaat eden sol bek Ömer Güleç, orta saha Taylan Ökke, kaleci Cihat Herdili, forvet Eray Baba ve forvet oyuncusu Furkan Yiğit, profesyonel takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapı Koordinatörü Levent Doğandemir yaptığı açıklamada, Ömer Güleç, Taylan Ökke, Cihat Herdili, Eray Baba ve Furkan Yiğit'in A takımla çalışmalara çıkacağını söyledi.

-"YETENEKLİ FUTBOLCULAR VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Alt yapının son durumu ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor alt yapı koordinatörü Levent Doğandemir, alt yapının futbolcu fabrikası gibi olduğunu belirtti. Alt yapıdaki tüm kategorilerde yoğun bir çalışma temposunun olduğunu belirten Doğandemir, "Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bizden önceki alt yapı hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Biz buraya geldiğimizde Burak, Furkan ve Samet gibi yetenekleri alt yapıda elimizde bulduk. Bu futbolcular onların döneminden bize kaldı. Biz sadece bu oyuncuların mevcut olan yeteneklerini çıkarmada katkı sunduk. Profesyonel takıma son 2 yıl içinde bir çok yetenekli sporcu gönderdik. En son, sol bek Ömer Güleç, orta saha Taylan Ökke, kaleci Cihat Herdili, forvet Eray Baba ve forvet oyuncusu Furkan Yiğit'i üst yapıya gönderdik. Bu oyuncuları Malatya futboluna armağan etmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda da üst yapıya yetenekli futbolcular vermeye devam edeceğiz. A takım teknik heyetimize de alt yapıya verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyoruz. İrfan Hocamız bizim yakın ilişkiler içerisinde. Sürekli diyalog halindeyiz. Bu durum alt yapı oyuncularına pozitif etki yapıyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim