• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Alima Yeni Malatyaspor Yönetimi Hedefi Belirledi

Alima Yeni Malatyaspor Yönetimi Hedefi Belirledi
PTT 1. Lig takımı Alima Yeni Malatyaspor'un Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, kulübe ekonomik katkı sağlamak amacıyla birkaç gün içerisinde başlatacakları...

PTT 1. Lig takımı Alima Yeni Malatyaspor'un Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, kulübe ekonomik katkı sağlamak amacıyla birkaç gün içerisinde başlatacakları SMS kampanyasının numarasının "7979" olduğunu söyledi.

Doğunun derbisi olarak adlandırılan karşılaşmayı kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını kaydeden Karaca, "Gerçekten güçlü bir takımı yendik. Taraftarımız ve camiamız için büyük önem taşıyan bir karşılaşmaydı. Yönetim olarak çok sevinçliyiz. İnşallah devamı gelecek" diye konuştu.

Bu hafta oynayacakları Adanaspor müsabakasının da zor geçeceğini vurgulayan Karaca, "Adanaspor iyi bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor. Zaten rakibimiz ligin lideri. Takım olarak da gerçekten iyi bir takım. Ama takım olarak biz de çok iyi bir takımız. İyide bir hava yakaladık. 2 hafta üst üste galip geldik. Biliyorsunuz burada liderle oynadık ve kazandık. İnşallah bu maçta da taraftarlarımıza büyük bir sevinç yaşatır, ligi de hak ettiğimiz en iyi yerde tamamlarız" dedi.

"BU SENEKİ HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK"

Takımın bundan sonraki hedefiyle ilgili de konuşan Karaca, "Puan tablosunda bizim altımızda yer alan takımlar kendi aralarında çekişecekler. Ben inanıyorum ki biz daha yukarılara doğru tırmanacağız. Burada kendi sahamızda oynayacağımız Adana maçı gerçekten önemli. Biz eğer bu maçı da 3 puanla kapatırsak ligin kaderini belirlemiş oluruz. Önümüzdeki haftalarda daha yukarılara tırmanırız diye düşünüyorum. Bu şu anlama gelmesin; "biz şampiyonluk için falan oynamıyoruz." Öyle bir iddiamız yok. Bu seneki hedefimiz ligde kalıcı olmak, mali disiplini sağlamak. Ben bu takımın küme düşmeyeceğini sezon başından beri söylüyorum" şeklinde konuştu.

"KAMPANYA NUMARAMIZ 7979"

Kulübe ekonomik katkı sağlamak için başlatılacak SMS kampanyasının birkaç gün içerisinde startını verecekleri de paylaşan İlyas Karaca, "Kampanya ile ilgili her türlü hazırlığımızı bitirdik. Birkaç güne start vereceğiz. Burada sayın valimizin, belediye başkanımızın ve medyamızın büyük katkısını göreceğimizi umuyorum. Büyük bir platformda kampanyanın startını vereceğiz. Hafta sonu ya da hafta içerisinde kampanyayı başlatmayı planlıyoruz. Kampanya numaramız 7979. Kampanya başladıktan sonra 7979'a mesaj atan herkes 5 TL karşılığında Alima Yeni Malatyaspor'a katkı sunacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim