• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Alima Yeni Malatyaspor Trabzon’a Geçti

Alima Yeni Malatyaspor Trabzon’a Geçti
PTT 1.Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, Antalya'da sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak, 1461 Trabzonspor ile oynayacağı maç...

PTT 1.Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, Antalya'da sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak, 1461 Trabzonspor ile oynayacağı maç için Trabzon'a geçti.

Antalya Side'de 11 gün süren kamp çalışmalarını tamamlayan Alima Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçı için Trabzon'a geçti. Devre arasında kadrosuna 6 takviye yapan Alima Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-kırmızılılar 4 Ocak'ta başladığı ve 11 gün süren Antalya kampında güç ve kondisyon depolamanın yanında iki de hazırlık müsabakası oynadı. İkinci yarının ilk maçında 17 Ocak Pazar günü 1461 Trabzon'a konuk olacak Alima Yeni Malatyaspor, Antalya'dan maçın oynanacağı Trabzon'a geçti. Sarı-kırmızılılar, akşam saatlerinde Trabzon'da bir çalışma yaptı.

"LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"

Antalya Side kampıyla ilgili açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

İkinci yarıya daha farklı bir Yeni Malatyaspor olarak gireceklerini kaydeden Buz, "İkinci yarının ilk haftasında 1461 Trabzon takımıyla karşılaşacağız. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Umarım çalışmalarımızın karşılığını ligde alırız. Devre arası hazırlık kampında Gençlerbirliği'nin ardından İran 1.Lig ekiplerinden Gostaresh Folad Tabriz ile bir hazırlık müsabakası oynadık. Skor anlamında önemli olmayan bir maçlardı. Skordan çok ortaya konan futbol bizim için daha önemliydi. Oyuncularımızı bu tür hazırlık maçlarında yakından görme fırsatı bulduk. Oyuncuların son performanslarından gayet memnunum" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan İrfan Buz, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza iyi oyuncular kattık. Ben aldığımız oyunculardan maksimum performans alacağımızı düşünüyorum. 1-2 oyuncu daha alabiliriz. Önümüzde tabi önemli bir süreç var. Pazar günü Trabzon maçıyla ikinci yarıya başlayacağız. Kolay değil tabi. Elimizden geleni yapacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim