• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Alima Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Alima Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşan Alima Yeni Malatyaspor, rakibini 2-1 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşan Alima Yeni Malatyaspor, rakibini 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamı maçı değerlendirdi.

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, aldıkları galibiyetle ligde kaldıklarını belirterek, "Önemli bir müsabakaya çıktık. Zorluk derecesi de çok fazlaydı. İç sahada kazanmak istiyorduk. Kopmak istiyorduk. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tabii ki 1-0 öne geçtik. Oyunsal anlamda istediklerimizi yerine getiremedik. Yine de takım savunmasını iyi yaptık. Artık bir takım kimliğimiz var. Bunu da dışarıdaki inşalar da görüyorlar. 1-0'dan sonra Vedat'ın yediği golü şöyle açıklayayım, aslında ikinci hamleyi düşündü. Yani topu alıp devam edeyim diye düşündü. Gol olunca bizi moral olarak üzdü. Ancak futbolcu kardeşlerimiz dönmesi bildi. Aslan payı her zaman futbolcu kardeşlerimiz aittir. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ailem de geldi bugün. Çocuklarım da buradaydı. İnanılmaz mutluyum. Bu maçtan sonra da Play-off demeyeceğim. Çünkü aramızda 5 puan var. Biz öncelikle maç maç gidelim. Play off olayına girmeyelim, biz öncelikle maç maç gidelim, Kendi sahamızda burası bizim kalemiz olması gerekiyor, buraya gelen takım bir kere düşünmesi lazım. 4 maç oldu içer de oynadığımız, 3 galibiyet 1 beraberlikten sonra 4. galibiyetimiz oldu. İçeride gerçekten önemli puanlar aldık. Biz şuan da sağlam bir takım olma adına adımlar atıyoruz, sağlamlaşıyoruz. Hedefimiz her zaman maç maç düşünmek hep beraber büyümek ama idrak ederek, kuvvetli taraflarımızı bilerek. Takım içinde sıkıntılarımız da var, sakatlık derecelerimiz, oynatamadığımız futbolcular var. Hedefimiz ligde kalmaktı, hep beraber bunları başardık. Bu süreç içerisinde insan bu kadar Malatya'yı sevebilir mi, evet seviyorum abi. Buraya geldiğimde bana herkes şunu diyordu "aman hocam ligde kalalım başka bir şey istemiyoruz" 6 maça 37 puan aramızda 11 puan var şimdi. Bunun yaşıyorsak ne mutlu bize ne gurur verici bir şey" dedi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise, maç sonu değerlendirmesinde, "Bizim adımıza söylenecek çok fazla bir şey yok, kendi bireysel hatalarımızdan kaybettiğimiz bir maç. Çok da fazla konuşup burada bir şeyleri izah etmenin anlamı yok. Hem sizleri hem taraftarlarınızı hem teknik ekibi hem Yeni Malatyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Mühim olan hafta içi oynayacağımız Alanyaspor maçına konsantre olup, tekrar güler yüzlü, huzurlu olmanın düşüncelerini oyuncularımızla paylaşacağız. Yapacak bir şey yok hayat devam ediyor. Olabiliyor böyle şeyler ama mühim olan bu zor durumlarda bünyemizi düşüncelerimizle beraber güzel bir şekilde ortaya koymaktır" dedi.

Alima Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Alima Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim