• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Alima Yeni Malatyaspor "Play-off" Demeye Çekiniyor

Alima Yeni Malatyaspor "Play-off" Demeye Çekiniyor
Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Henüz işimiz bitmedi. Önümüzde 7 haftalık bir süreç var" dedi.

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Henüz işimiz bitmedi. Önümüzde 7 haftalık bir süreç var" dedi. Ravcı ayrıca, futbolda her an her şeyin olabileceğini belirterek, "Biz ne zaman Play-Off lafı etsek o hafta hüsranla sonuçlanıyor" şeklinde konuştu.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, geçtiğimiz hafta sonu Balıkesirspor'u mağlup ederek oldukça rahatladıklarını kaydederek, "Ben Balıkesir maçından önce de söyledim. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Tek silahımız var. O da 90 dakika boyunca sahada mücadele etmek. Bu mücadeleyi yaptığımız bütün maçlarda galip geldik ve puan aldık. Bundan dolayı hem teknik heyeti, hem de futbolcularımızı bir kez daha kutluyorum. Tabi yine içeride oynayacağımız önemli bir maç daha var; Şanlıurfaspor maçı. Onlar da altlardan kurtulmak için mücadele veriyorlar. Rakip kim olursa olsun bizim için fark etmiyor. Bizim tek amacımız var. Sahada elimizden gelen mücadeleyi göstermek ve maçlardan galip ayrılmak. Bunu yapacak gücümüz de var. Futbolcularımıza her zaman inandık, güvendik. Yenildiğimiz maçlarda, çok üzüntülü olduğumuz durumlarda bile bu inancımızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Çünkü elimizde oyuncu grubunun karakter yapısını iyi biliyoruz. Onlar da bu mücadeleyi sürdürdükleri müddetçe, kalan son 7 haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"FUTBOLDA HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Takımının Play-Off şansını da değerlendiren Ravcı, "Biz lige başlarken öncelikli hedef olarak ligde kalmayı belirledik. Öncelikli hedefimiz; bu ligi tanıyarak, bu ligde kalıcı olmak için mücadele etmekti. Bunu şu anda yüzde 60-70, matematiksel olarak olmasa da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikli hedefimiz buydu. Bu 7 haftalık süreç bize ne gösterir onu da bilemiyoruz. Futbolda her an her şey olabilir. Ama şu da bir gerçek, biz ne zaman Play-Off lafı etsek o hafta hüsranla sonuçlanıyor. Biz yine de sağlam adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Maç maç değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Tek amacımız ve hedefimiz o maçı galip bitirmek. Süreç ne gösterir onu bilemeyiz. Sadece haftalık düşünüp, önümüzdeki maçı en iyi şekilde bitirmenin hesabını yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim