• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Alima Yeni Malatyaspor İçin Düzenlenen Sms Kampanyasının Tanıtımı Yapıldı

Alima Yeni Malatyaspor İçin Düzenlenen Sms Kampanyasının Tanıtımı Yapıldı
Alima Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz hafta startı verilen SMS kampanyasının tanıtım toplantısı yapıldı.

Alima Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz hafta startı verilen SMS kampanyasının tanıtım toplantısı yapıldı.

Kulübe kaynak oluşturma adına başlatılan ve henüz üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen Malatyalıların büyük ilgi gösterdiği kampanyanın resmi tanıtım toplantısı yapıldı. SMS tanıtım toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi de katılırken, toplantıda konuşan Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, hedefi 444 bin SMS olarak açıkladı. Adil Gevrek başkanlığındaki Alima Yeni Malatyaspor yönetiminin tam kadro katıldığı toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ile çok sayıda basın mensubu ve davetliler katıldı.

"HEDEFİMİZ 444 BİN SMS"

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulübü borçsuz bir şekilde emanet aldıklarını ve bu emaneti aynı şekilde korumaya çalıştıklarını belirterek, "Göreve geldiğimizde bu şehri şampiyon yapmamız gerektiğini biliyorduk. Hamdolsun Allah'ın yardımıyla bunu sağladık. Şimdi hedefimiz bir üst lige çıkmak ama bu sene böyle bir hedef koymadık. Önce orta sıralarda bitirelim seneye inşallah daha farklı bir takım kurarız ve Süper Lig'e çıkarız. Kulübün borçsuz bir şekilde ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Sponsorluk ve reklam anlaşmalarıyla farklı arayışlarla beklentilere cevap vermeye çalışıyoruz. SMS kampanyamız da bunlardan biri. Hedefimiz 444 bin SMS. Malatya büyük bir camia ve içeride dışarıda yaklaşık 1.5 milyon nüfusa sahip. Bu rakama ulaşırsak büyük hedeflerimiz için ciddi bir gelir sağlanmış olacak" diye konuştu.

"HALKIN 5 LİRASI, ŞEHRİN DUASI BİZİM İÇİN ÇOK DAHA FAZLA KIYMETLİ"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise SMS kampanyasına destek isteyerek, "Malatyaspor'un bu şehir için hangi anlamlar ifade ettiğini biliyoruz. Tabii burada hem ekonomik olarak hem de başarı olarak bir şeyleri becerebilmek hakikaten zor bir iş. Adil başkan SMS kampanyası ve diğer görüşmeleriyle şehrin desteğini almak için elinden geleni yapıyor. SMS kampanyasını belirlerken özellikle 5 lira olmasını istedik. Bunu 100 lira ya da daha farklı bir rakam da yapabilirdik. Ama halkın 5 lirası, şehrin duası bizim için çok daha fazla kıymetli. Herkesin katılım sağlamasını umut ediyoruz. Malatyalılar kampanyaya sahip çıkarak bir ve beraber olduğunda ne kadar büyük olduğumuzu gösterecektir" ifadelerini kullandı.

"NEREDEYSE HERKESİN ELİNDE BİR TELEFON VAR"

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da SMS kampanyasının Alima Yeni Malatyaspor için çok büyük destek sağlayacağının altını çizerek, "Bir bayan olarak bana ofsaytı, korneri, futbolun kurallarını öğreten Malatyaspor'dur. Efsane Malatyasporlu yıllara tekrardan ulaşmak için büyük bir sinerjiye ve şehrin desteğine ihtiyaç vardır. Başkan Adil Gevrek'i bu konuda yalnız bırakmamalıyız. Türkiye'nin nüfusu 78 milyon, cep telefonu abone sayısı 72 milyon. Neredeyse herkesin elinde bir telefon var. Bu anlamda kampanyaya katılım sağlamak çok basit. SMS kampanyasına Malatyalıların büyük destek vereceğini ümit ediyorum" dedi.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ise SMS kampanyasının ciddi destek bulması gerektiğini ifade ederek, "Malatyaspor şehrimizin en büyük ve güçlü değerlerinden biridir. Malatya'nın nüfusu 1 milyon civarındadır. Herkesin 1 SMS atması kampanyayı dağ gibi büyütecektir. Kulübümüzü daha iyi yerlerde görmek istiyorsak herkesin hem bireysel hem de kurumsal olarak SMS kampanyasını sahiplenmesi gerekir" diye konuştu.

"BU TÜR KAMPANYALARIN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi de Malatyaspor'un her zaman yanında olduklarını ve olmaya çalışacaklarını belirterek, "Eski takımımız kapanırken, bugünkü kulübümüz kurulurken sürecin hep içindeydik. Mevcut tüzük hazırlanırken bir hukukçu olarak günlerce çalıştık. Hala bu kulübün divan kurulu üyesiyim. Malatyaspor şehir için büyük bir değer bunu hep söylüyoruz ama bunu büyüten ve yaşatacak olan halkımızdır, Malatyalılardır. Bu tarz kampanyaların ekonomik gücünden öte şehrin birlikteliği ve gücünü gösterme adına önemi büyüktür. Ben bütün hemşerilerimizi destek olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tanıtım toplantısına katılan davetliler cep telefonlarından "Yenimalatya" yazıp 7979'a göndererek, Alima Yeni Malatyaspor için başlatılan SMS kampanyasına destek oldular.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim