• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Alima Yeni Malatyaspor, Giresunspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Alima Yeni Malatyaspor, Giresunspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor
PTT 1. Lig'in 25. haftasında sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek Alima Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig'in 25. haftasında sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek Alima Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu İdman Sahası'nda Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde taktik antrenman gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, kadro dışı bırakılan Sandro Gotal dışında tam kadro çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren taktik çalışmaya sakatlığı düzelen ve Giresunspor karşısında oynaması beklenen forvet oyuncusu Umut Nayir de katıldı. Göztepe karşısında görev yapan 11'de değişikliğe gittiği gözlenen Teknik Direktör Buz'un orta alanda İrfan Başaran'ın yerine Sedat Ağça'ya görev vereceği öğrenildi.

BUZ, İLK GALİBİYETİNİ GİRESUN KARŞISINDA ELDE ETMİŞTİ

Hafta sonu Alima Yeni Malatyaspor'un rakibi olacak Giresunspor, ligin ilk yarısında oynanan maçta sahasında sarı-kırmızılılara 2-1 mağlup olmuştu. İrfan Buz'un Alima Yeni Malatyaspor'un başında çıktığı ilk 90 dakika olma özelliğini taşıyan Giresunspor müsabakası sarı-kırmızılılarda yukarılara doğru kazanılan ivmenin de ilk adımı olmuştu.

"KOLAY BİR MÜSABAKA OLMAYACAK"

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz hafta sonu oynanacak Giresun maçının alt sıralardan uzaklaşma adına kendileri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Kalan haftalarda maç maç gideceklerini belirten Buz, "Göztepe maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde Giresunspor maçı var. İçeride oynayacağız. Alt sıralarla aramızdaki fark 7 puan. Onu açmak istiyoruz. Daha çabuk kopmak istiyoruz. Aşağıdan kopma adına bu maçın önemli olduğunu düşünüyoruz. O müsabakaya baktığınız zaman, Giresunspor tamamen Play-Off potasının içerisinde olan bir takım. Bu anlamda kolay bir müsabaka olmayacak. Ancak dediğimiz gibi kendi sahamızda oynuyoruz. Göztepe maçında kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmek adına Giresunspor maçını kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim