• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Alima Yeni Malatyaspor Destek Gecesi Düzenleyecek

Alima Yeni Malatyaspor Destek Gecesi Düzenleyecek
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da kulübe ekonomik katkı sağlamak için destek gecesi düzenlenecek.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da kulübe ekonomik katkı sağlamak için destek gecesi düzenlenecek.

Kulübe ekonomik katkı sağlamak için 2 Nisan'da İstanbul'da yapılacak geceye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin de katılacağı belirtildi. İstanbul'da yapılacak organizasyona Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci başta olmak üzere Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Malatya milletvekilleri katılacak. Organizasyon için basılan davetiyeler dağıtımı yapılırken, geceye sadece 200 civarında seçkin Malatyalı iş adamının davet edildiği bildirildi.

GEVREK: "CİDDİ DESTEK BEKLİYORUZ"

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek yapılacak geceyle ilgili bilgiler verirken, gecenin sadece ekonomik yönünün değil, manevi yönünün de önemli olduğunu vurguladı.

Geceden ciddi bir destek beklediklerini söyleyen Gevrek, "Sayın bakanımızın programına göre bir zaman belirledik. Şehrimizin ileri gelenlerinin ev sahipliğinde gerçekleşecek bir organizasyon olacak. Malatya lobisini güçlü bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz. İlk yıl göreve geldik, şampiyonluk hedefimizi gerçekleştirdik. Şükürler olsun Allah'ın yardımıyla bunu başardık. Bu sezon yeniyiz bu ligde kalalım dedik. Çok şükür büyük oranda bunu da başarmak üzereyiz. Takımımızın şehir nezdinde sahiplenilmesi çok güzel bir şey ancak ekonomik olarak da aynı sahiplenmeyi istiyoruz. Sadece birkaç iş adamımızın bu yükü sahiplenmesi mümkün değil. 2 Nisan'daki gecemizden ciddi bir destek bekliyoruz. Gecenin sadece ekonomik yönü değil, manevi yönü de önemli. Bu tür geceler aynı zamanda birlikteliğimiz için de büyük önem arz ediyor. Hep beraber gecemizi yapıp daha sonra ertesi gün inşallah Malatya'ya geleceğiz ve Balıkesir maçını izleyeceğiz. Değerli protokolümüzün ve iş adamlarımızın katılımıyla Malatya'ya yakışan bir gece olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim