• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Alima Yeni Malatyaspor Denizli Yolcusu

Alima Yeni Malatyaspor Denizli Yolcusu
PTT 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek Alima Yeni Malatyaspor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek Alima Yeni Malatyaspor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) İdman Sahası'nda Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde taktik bir antrenman gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda, sarı kart cezalısı Gonzalo Godoy Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek.

UMUT NAYİR EN AZ 15 GÜN TAKIMDAN UZAK KALACAK

Bu arada sarı-kırmızılılarda Umut Nayir şoku yaşanıyor. Geçen hafta Giresunspor karşılaşmasında takımının ilk golünü atan genç oyuncunun sağ alt adalesinde yırtık tespt edildiği bildirildi.

Giresun maçı sonrası, şüphe üzerine Ankara'da MR çekilen sarı kırmızılı oyuncuda yırtık tespit edildiği ve başarılı oyuncunun en az 15 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Takıma devre arasında transfer olan forvet oyuncusu Umut Nayir'in Alima Yeni Malatyaspor forması altında 2 golü bulunuyor.

Giresun maçının Malatya'daki son çalışması yaklaşık 1,5 saat sürerken, yapılan taktik çalışmada futbolcuların hırslı oluşları teknik heyeti memnun etti.

Sarı-kırmızılılarda bir diğer sakatlıkla boğuşan isim İrfan Başaran. Antrenmanda bir pozisyonda tendonuna darbe alan İrfan'ın Denizli maçında oynayıp oynayamayacağının netlik kazanmadığı öğrenildi.

Alima Yeni Malatyaspor yarın İstanbul aktarmalı olarak havayoluyla Denizli'ye gidecek.

"SAVAŞARAK PUANLARLA DÖNMELİYİZ"

Denizli maçının zor geçeceğini söyleyen teknik direktör İrfan Buz, Savaşarak puanlarla dönmeleri gerektiğini ifade etti.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada önlerinde bulunan kritik Denizlispor maçını hatırlatan Buz, "Ligin boyu kısalıyor. Alt sırada ki takımlar düşmeme mücadelesi veriyor. Üst sıradakiler ise Şampiyonluk mücadelesi veriyor. Play-Off hesapları yapan takımlar var. Alt sıralardan kopmak isteyen takımlar var. Bu haftada Denizlispor'a konuk olacağız. Onlarda haftayı moralsiz kapattı. Alt sıralarda çıkış arayan bir ekip. Rakibimiz açısından mutlak kazanılması gereken bir maç konumunda. Çok önem arz ediyor. Onlarda kendi sahasında kazanmak istiyor. Ancak bizimde çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bizimde puan ve puanlara ihtiyacımız var. Savaşarak oradan puanlarla dönmemiz gerekiyor. Bunu da yapacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim