• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Alima Yeni Malatyaspor Çıkışta, Göztepe Düşüşte

Alima Yeni Malatyaspor Çıkışta, Göztepe Düşüşte
Oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkarıp, küme düşme hattından uzaklaşan Alima Yeni Malatyaspor, yarın İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacağı Göztepe...

Oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkarıp, küme düşme hattından uzaklaşan Alima Yeni Malatyaspor, yarın İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ligde 30 puanla 12. sırada bulunan Göztepe ile 28 puanla 13. sırada yer alan Alima Yeni Malatyaspor, yarın 16.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. PTT 1. Ligin iki sarı-kırmızılı takımı Göztepe ile Alima Yeni Malatyaspor, Manisa'da galibiyet için ter dökecek. Son haftaların formda takımı Alima Yeni Malatyaspor ile şu ana kadar aradığını bulamayan Göztepe'yi karşı karşıya getirecek karşılaşma Çağatay Şahan yönetecek

GÖZTEPE 9 HAFTADIR GALİP GELEMİYOR

23. haftayı 1 puanla kapatan Yeni Malatyaspor, 30 puan ve maç fazlasıyla 11. durumda bulunuyor. Göztepe ilk 6 hedefinde kritik bir maça çıkacak.

Ligde son galibiyetini 14. haftada 1461 Trabzon karşısında alan Göztepe, daha sonra oynadığı 9 maçta sahadan 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Göztepe'de Metin Diyadin'dan sonra göreve gelen Önder Özen ikinci maçında da galibiyet alamadı. Göztepe Özen yönetiminde çıktığı ilk maçta Denizlispor'a 1-0 mağlup olmuştu.

ALİMA YENİ MALATYASPOR ZİRVEYE AYAR ÇEKTİ

Son haftaların formda takımı Alima Yeni Malatyaspor'da ise Göztepe maçı üst sıralara yakınlaşma adına büyük önem taşıyor.

Oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkarmasını başaran Alima Yeni Malatyaspor, adeta zirveye ayar çekti.

Sahasında Karabükspor'u 1-0'la geçen sarı-kırmızılılar, deplasmanda ezeli rakibi Vartaş Elazığspor'u 3-0 yenmişti. Malatya ekibi son olarak sahasında lider Adanaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

MAÇIN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Bu arada karşılaşmaya 24 saatten daha az bir süre kala TFF, Göztepe - Alima Yeni Malatyaspor maçının oynanacağı yeri değiştirdi. Daha önce Manisa 19 Mayıs Stadı diye yayınlanan haftanın programında düzeltme yapılarak, maçın İzmir Atatürk Stadı'na alındığı duyuruldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim