• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Alima Yeni Malatyaspor Çıkış Yakalamak İstiyor

Alima Yeni Malatyaspor Çıkış Yakalamak İstiyor
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, eksiklerini kapatarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte...

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, eksiklerini kapatarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ali Ravcı, "İkinci yarının ilk maçında Trabzon'a mağlup olduk. Çok üzgünüz. Rakibimizi yenip, ikinci yarıya iyi başlamak isterdik. Ama bu maça takılıp kalmayacağız. Ligin ikinci yarısı yeni başladı. Eksiklerimizi kapatıp, bu hafta oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte bir çıkış yakalamak istiyoruz. Düzelmek zorundayız, moralimizi bozmamak zorundayız. Evet bir maç kaybettik ama çok fazla da bir şey kaybetmedik. Daha 16 maçımız var. Daha iyi olacak inşallah. Biz takımımıza inanıyoruz, güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER DEVAM ETTİĞİ MÜDDETÇE, HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Transferdeki son durumla ilgili de konuşan Ravcı, "Transferde son olarak Yiğitcan ile görüşme içerisindeydik ama oyucuyu Malatya'da antrenmanda görmediğimiz müddetçe oyuncu bizim oyuncumuz değildir. Ben özellikle hep söylüyorum transferlerde. Oyucunun aramızda olması gerekiyor, sözleşme imzalaması gerekiyor ki transfer oldu diyelim. Biliyorsunuz son dakikada her şey değişebiliyor. Bunu özellikle kamp döneminde de yaşadık. Üzerinde çok durduğumuz oyuncular vardı ama son dakika gelişmeleriyle olmadı. Transfer devam ettiği müddetçe, her an her şey olabilir" dedi.

"KOÇER'İN TRANSFERİNDE OLUMSUZ BİR DURUM VAR"

Uzun süredir Alima Yeni Malatyaspor'un gündeminde olan Guido Koçer'in transferinde gelinen son aşamayı da paylaşan Ravcı, bu transferle ilgili olumsuz bir durumun söz konusu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Koçer'in transferiyle ilgili olumsuz bir durum söz konusu. Ama dediğim gibi yarın öbür gün her şey değişebilir. Şuanda olmadı. Ama ileriki günlerde bakacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Alternatif oyuncularımız var, üzerinde durduğumuz. Görüşeceğimiz oyuncularımız var. Transfer devam ettiği müddetçe, transferimiz sürecek"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim