• BIST 9439.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Alima Yeni Malatyaspor Artık Play-off’u Düşünmüyor

Alima Yeni Malatyaspor Artık Play-off’u Düşünmüyor
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Denizli karşılaşmasında bize yakışmayan bir oyun oynadık. Adeta sahada yoktuk...

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Denizli karşılaşmasında bize yakışmayan bir oyun oynadık. Adeta sahada yoktuk diyebilirim" dedi.

Yeni Malatyaspor, TFF Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda Sportif Direktör Ali Ravcı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ravcı, "Denizli maçında bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Adeta sahada yoktuk diyebilirim. Maçın ilk yarısında çok kötüydük. Zaten yediğimizi golü de hak ettik. Ancak ikinci yarıda toparlandık. Pozisyonlar da bulduk ama bu kez de değerlendirmedik. İyi bir maç olmadı. En kötü 1 puanla dönebileceğimiz bir maçtı. Özellikle 2-3 tane Guidou ve Azuka ile bulduğumuz müsait pozisyonlar vardı. Bu haftayı kayıpla kapattık. Tabi geçmişte kazandığımız, puan aldığımız maçlara bakacak olursak, hırslı mücadeleci, puanları isteyen bir takım görüntüsü vardı. Bu açıdan Denizli maçının ilk yarısı bizim için aslında büyük bir ders oldu" diye konuştu.

"ALT TARAFTA DA ÜST TARAFTA DA NETLEŞEN BİR ŞEY YOK"

Ravcı, milli maçlar nedeniyle verilen arada sahalarında oynayacakları Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor maçlarına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydederek, "Milli takım arasında sahamızda oynayacağımız Balıkesir ve Şanlıurfa maçlarına en iyi şekilde hazırlanacağız. Her zaman olduğu gibi bu maçlara da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Henüz alt tarafta da üst tarafta da netleşen bir şey yok. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp, iyi sonuçlar almak istiyoruz. İşin açıkçası artık korkulu rüya görmek istemiyoruz" dedi.

"İRFAN DIŞINDA ŞU AN ÇOK BÜYÜK BİR SIKINTIMIZ YOK"

Sakat oyuncuların son durumuyla ilgili de bilgi veren Ravcı, "Sakat oyuncularımız vardı. Umut ve İrfan'dan Denizli maçında faydalanamadık. İrfan'ın tedavisi devam ediyor. Umut Nayir de Ankara'da belli bir süre tedavi gördü. Umut'un Balıkesir maçına yetişeceğini tahmin ediyorum ama İrfan'ın durumu hala belirsiz. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Azubuike milli takımda biliyorsunuz. Balıkesir maçına yetişecek. Osman'ın adalesinde ödem oluştu. Çok önemli değil, o da yetişir. İrfan'ın dışında şu an çok büyük bir sıkıntımız yok" şeklinde konuştu.

"BİZİM İÇİN HEDEF LİGDE KALMAK"

Ravcı, takımın hedefiyle ilgili konuşarak, "Gerçek olan şu; bu sezon bu ligde kalmayı hedefledik. O hedefle yola çıktık. Tabi ilerleyen haftalar bizi Play-off potasına sokabilirdi. Bizi üst taraflara yaklaştıracak maçlarda kötü sonuçlar aldık. Ama bizim için hedef ligde kalmak. Bu sezon en azından ligin kalitesini görmüş olduk, takımları tanımış olduk. En azından bu ligde ne yapacağımızı gördük. Bizim düşüncemiz hep buydu. Ama o kritik maçlarda belki bizim için sonuçlar daha iyi olabilseydi, o zaman gizli hedef olarak Play-off'u düşünebilirdik. Bir iki maç üst üste kazandığımızda insanların kafasında hemen bir Play-off düşüncesi oluşuyor. Ama biz her zaman sağlam adımlarla ilk hedefimiz olan yerimizi korumayı düşündük" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim