• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Alima Yeni Malatyaspor, Alanya Maçına Antalya’da Hazırlanıyor

Alima Yeni Malatyaspor, Alanya Maçına Antalya’da Hazırlanıyor
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Devre arası transferinde kadrosuna 8 futbolcu dahil eden sarı-kırmızılılar, hafta sonu oynayacağı Alanya maçında puan ya da puanlar hedefliyor.

Lige verilen kupa arası nedeniyle Alanya'da 10 günlük bir kamp yapan Malatya temsilcisi, cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürüyor. Belek Sensimar Otel'de kampa giren Alima Yeni Malatyaspor'un kadrosunda 22 futbolcu bulunuyor.

Devre arasında transfer edilen 8 futbolcudan yedisinin fiziki olarak maça hazır oldukları belirtilirken, bir tek Balıkesirspor'dan transfer edilen defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan'ın antrenman eksiği bulunduğu ifade edildi.

ALANYA MAÇINDA 6 YENİ TRANSFER SAHADA OLACAK

Transfer döneminde istediği futbolcuların neredeyse tamamı alınan Teknik Direktör İrfan Buz'un kadro seçimi noktasında zorlandığı Alima Yeni Malatyaspor'da Alanyaspor karşılaşmasında 6 yeni transferin sahada olacağı tahmin ediliyor.

İrfan Buz'un Alanya karşılaşmasında sarı kart cezalısı Sadık'ın yerine savunmada Erkan Sekman'a, orta alanda Sedat Ağçay, Sandro, Koçer ve Azuka'ya, forvette ise Umut Nayir'e şans vermesi bekleniyor.

ALANYA MAÇI ÖNCESİ PARA DOPİNGİ

Bu arada yönetim Alanyaspor karşılaşması öncesinde futbolculara para dopingi yaptı. Sarı-kırmızılı yönetim, futbolcuların günü gelen peşinatlarının bir bölümünü ödeyerek, Alanya maçı öncesi futbolcularına moral aşıladı. Alima Yeni Malatyaspor'da bazı futbolculara geçen yıldan bulunan şampiyonluk primi alacaklarının bir kısmının da devre arasında ödendiği belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim