• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Alima Yeni Malatyaspor, Alanya Deplasmanından 3 Puan Hedefliyor

Alima Yeni Malatyaspor, Alanya Deplasmanından 3 Puan Hedefliyor
PTT 1. Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Alima Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak konakladığı...

PTT 1. Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Alima Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak konakladığı otelde kampa girdi. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor maçında iki aylık galibiyet hasretini dindirmek için sahaya çıkacak.

Devre arasında kadrosuna kattığı 8 yeni oyuncu ile 13 günlük bir çalışma dönemini geride bırakan sarı-kırmızılılar, bu süreçte taktik ve kondisyona dayalı idmanlar yaptı.

SARI-KIRMIZILILAR SON GALİBİYETİNİ KARŞIYAKA'YA KARŞI ELDE ETTİ

Ligde son olarak 12 Aralık'ta Karşıyaka'yı 1-0'lık sonuçla mağlup eden ve yaklaşık 2 aylık sürede galibiyete hasret kalan Alima Yeni Malatyaspor, Alanya maçına çıkış gözüyle bakıyor. Ligin ilk yarısında oyun olarak sıkıcı olsa da skor açısından iyi bir dönem geçiren sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör İrfan Buz, yarınki karşılaşmada yeni transferlerin birçoğundan yararlanmayı planlıyor. Hafta boyunca yapılan taktik çalışmalarda savunmada cezalı Sadık'ın yerine Erkan Sekman'ı deneyen İrfan Buz, defans kurgusunda bir son dakika sürprizi olmazsa Ramazan, Godoy, Erkan ve Kemal'i kullanacak. Orta alanda tek ön libero tercihinden vazgeçmesi beklenen Buz'un, Sedat Ağçay ve Azubuike'ye bu görevi verip, ön çizgilerde ise Guido ve Sandro Gotal'dan yararlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hücum hattında Umut Nayir'i tek forvet olarak sahaya sürüp, arkasında İrfan Başaran'ı değerlendirecek İrfan Buz, son idmanda alt adalesi sertleşen İrfan Başaran'ın yerine Gotal'ı çekip, formda olan Azuka'yı da sağ önde başlatmayı planlıyor. Vartaş Elazığspor'dan sonra 15 puanla en fazla iç saha puanı toplayan Alanyaspor ile en iyi deplasman karnesine sahip Yeni Malatyaspor'un yarınki maçı aynı zamanda istatistiki açıdan ilginç bir karşılaşma olacak. İstanbul bölgesi üst klasman hakemlerinden Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı maç saat 18.30'da başlayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim