• BIST 9809.26
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Alima Yeni Malatyaspor, Adanaspor Maçına Hazır

Alima Yeni Malatyaspor, Adanaspor Maçına Hazır
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Karabük ve Elazığspor'u devirdikten sonra yine bir şampiyon adayı Adanaspor'u ağırlayacak olan Alima Yeni Malatyaspor,...

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Karabük ve Elazığspor'u devirdikten sonra yine bir şampiyon adayı Adanaspor'u ağırlayacak olan Alima Yeni Malatyaspor, bu maçın çalışmalarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi.

Sandro Gotal ve Akapabio'nun da katılmasıyla birlikte ligin ikinci yarısında ilk kez tam kadro çalışan sarı-kırmızılılarda Adana maçı öncesi sarı kart cezalısı Azubuike dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Zirvede bulunan Adana karşısında maç eksiği olduğu için Akpabio ve Sandro'yu kenarda tutacak olan İrfan Buz'un orta alanda ise Azubuike dışında farklı bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Maskeyle oynayacağı açıklanan Ali Sakal'ın yanında Sedat Ağçay'ı oynatması beklenen İrfan Buz'un savunma ve hücum hattında ise kadro istikrarını bozmayacağı tahmin ediliyor.

TARAFTARLAR MAÇI AYNI TRİBÜNDEN İZLEMEK İSTİYOR

Lider Adanaspor'u mağlup ederek, alt sıralarla ilişkisini tamamen kesip Play-off potasına girmek isteyen sarı-kırmızılılar TFF idman sahasında yaptığı ter idmanının ardından Nurettin Soykan Tesisleri'ne geçerek maç saatini beklemeye başladı. Malatyaspor ve Adanaspor arasında geçmişten gelen dostluk nedeniyle zorlu maç her iki takımın taraftarı için de özel bir anlam taşıyor. Adana'dan yaklaşık bin civarında taraftarın Malatya'ya geleceği öğrenilirken, Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nin organizasyonuyla karşılaşma öncesi şehrin farklı noktalarında Malatya-Adana dostluk rüzgarları estirileceği ifade edildi. Her iki takım taraftarı da özel pankartlar hazırlarken, il spor güvenlik kurulunun müsaade etmesi durumunda karşılaşmayı aynı tribünde izleyebilecekleri belirtildi.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Bu arada hafta başından itibaren satışa sunulan karşılaşmanın biletleri, VIP Alt-Üst 23 TL, Kapalı A ve B 18 TL, Maraton Tribün A ve B 10 TL, Kuzey Kale Arkası A, B, C, D 5 TL, Kapalı Tribün A Yanı (Açık) 7 TL'den satılıyor. Sezon başından beri ilk kez 9 bini geçen passolig kart satışı yönetimin yüzünü güldürürken, arka arkaya önemli galibiyetler elde eden Yeni Malatyaspor'un, Adana'dan gelecek taraftarla birlikte neredeyse dolu bir tribüne karşı oynaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim